Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαρινάκη για την επόμενη σεζόν. Ο Γιώργος είναι 19 ετών, αγωνίζεται ως δεξί μπακ και βρίσκεται στο Ρέθυμνο για να φοιτήσει στην σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Προέρχεται από την ομάδα του Μοχού Ηρακλείου, την οποία ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια της Ε.Α.Π. και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας, ο Γιώργος Σαρινάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Έρχομαι σε ένα ιστορικό σύλλογο του Ρεθύμνου, ιδιαίτερα οργανωμένο που δουλεύει σε εξαιρετικά πρότυπα. Από την πρώτη ημέρα παρουσίας μου στην ομάδα, όλοι με υποδέχθηκαν πολύ ζεστά και διαπίστωσα πως υπάρχει πολύ καλό και ευχάριστο κλίμα. Δουλεύουμε για να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, στο οποίο θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να συμβάλλω ώστε να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα του Ρεθύμνου».

Το βιογραφικό του Γιώργου Σαρινάκη
Ημ. Γενν.: 4/10/2002
Θέση: Δεξί μπακ
Προηγ. Ομάδες: 2010-17 Ακαδημία Χερσονήσου, 2017-21 Μοχός

* Στην φωτογραφία διακρίνεται το νέο απόκτημα της ομάδας μας, Γιώργος Σαρινάκης, έχοντας εξ’ αριστερών του τον Γενικό Διευθυντή της Ε.Α.Π. κ. Δημήτρη Δομαζάκη.

Προηγούμενο άρθροΜε Αγγελιανά στο Κύπελλο, πρεμιέρα με Πέραμα εκτός στην Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΗ ομάδα μας συμμετείχε στο σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ