Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ καλωσορίζει στην οικογένεια της τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λέζι, ο οποίος έρχεται στην ομάδα μας, με την μορφή δανεισμού από την Αναγέννηση Ιεράπετρας, την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Πρόκειται για 18χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο, ζούσε στην Ιεράπετρα, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο Ρέθυμνο, έχοντας εισαχθεί στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια της Ε.Α.Π. και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας ο Παναγιώτης Λέζι προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της Ε.Α.Π., μιας οργανωμένης ομάδας που από την πρώτη ημέρα όλοι με αγκάλιασαν με τον καλύτερο τρόπο. Το κλίμα στην ομάδα είναι ευχάριστο και ευχαριστώ διοίκηση, προπονητές και συμπαίκτες που με έκαναν να νιώσω από την πρώτη ημέρα μέλος της ομάδας. Από την πλευρά μου θα καταβάλλω την καλύτερη προσπάθεια ώστε να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

Το βιογραφικό του Παναγιώτη Λέζι
Ημ. Γενν.: 11/06/2003
Θέση: Τερματοφύλακας
Προηγ. Ομάδες: 2015-2016 Ακαδημία ΑΕ Κοτσυφιανής, 2016-2017 Νέοι Αναγέννησης Ιεράπετρας, 2017-2020 Αναγέννησης Ιεράπετρας, 2020-2021 ΑΕ Κοτσυφιανής.

* Στην φώτο διακρίνεται το νέο απόκτημα της ομάδας μας Παναγιώτη Λέζι, μαζί με τον γενικό διευθυντή της Ε.Α.Π. κ. Δημήτρη Δομαζάκη.

Προηγούμενο άρθροΑποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για την ομάδας μας
Επόμενο άρθροΝέα αποστολή… στα Μισίρια σήμερα (16.00) με Δόξα Πλατανέ