Το τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ εύχεται καλή επιτυχία στους τέσσερις πρωταθλητές Κρήτης και εκπροσώπους του νησιού μας, στην Β’ φάση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων και Νεανίδων, που θα διεξαχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αρχικά ευχόμαστε καλή επιτυχία στις Κορασίδες του Ηροδότου που ρίχνονται στην μάχη του Γ’ Ομίλου της Β’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος από την Τετάρτη (15/7) ως και την Κυριακή (19/7), στο κλειστό του Μετς με αντιπάλους τους Αιγέα Πλωμαρίου, Αθλέων, Βούρειο Χίου και Ιπποκράτη Κω.

Οι ευχές μας συνοδεύουν επίσης τους Παίδες του Εργοτέλη για την συμμετοχή τους στον Γ’ Όμιλο της Β’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος από την Πέμπτη (16/7) ως και την Κυριακή (19/7), σε κλειστό της Αθήνας με αντιπάλους τους Κολοσσό Ρόδου, πρωταθλητή ΤΕ Σάμου, Βούρειο Χίου και πρωταθλητή ΕΣΚΚ.

Επίσης την επόμενη εβδομάδα στην μάχη ρίχνονται οι Έφηβοι του Ηράκλειο ΟΑΑ για τον Γ’ Όμιλο της Β’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος από την Τετάρτη (22/7) ως και την Κυριακή (26/7), σε κλειστό της Αθήνας με αντιπάλους τους Ιπποκράτη Κω, Αναγέννηση Σάμου, Αίολου Μυτιλήνης και πρωταθλητή ΕΣΚΚ.

Τέλος, από την επόμενη Πέμπτη (23/7) ως και την Παρασκευή (24/7) θα συμμετάσχουν στον Γ’ όμιλο της Β’ Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος οι Νεανίδες του ΟΑ Χανίων, στο κλειστό του Μετς με αντιπάλους τους Θησέα Παναγιούδας και Ιαλυσό.

Προηγούμενο άρθροΛύση συνεργασίας με Φ. Ξενικάκη από Ακαδημία
Επόμενο άρθροΣτις 20 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μας – Τα φιλικά παιχνίδια