Με νίκη επέστρεψε στην δράση η ομάδα Κ12 της Ακαδημίας μας κερδίζοντας με 3-0 τον ΑΓΟΔΑ/Παναρκαδικός το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Μισιρίων. Η αναμέτρηση περιλαμβανόταν στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ12 ΕΠΣΡ, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2008-2009 και μικρότεροι.

Τα παιδιά του Κώστα Πολύχρονου ήταν καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση με τον Γιάννη Κοζορώνη να πετυχαίνει δύο γκολ και ένα ακόμη πρόσθεσε ο Φυρογένης. Το 2-0 που διαμορφώθηκε στο 22’ αποτελεί δείγμα της εικόνας του παιχνιδιού, με την ομάδα μας ουσιαστικά να «καθαρίζει» τη νίκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βλαχάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 15’ πεν., 59’ (Σ) Κοζορώνης, 22’ (Σ) Φυρογένης.

ΑΓΟΔΑ (Νίκος Χριστουλάκης): Μάνι, Γ. Μεργέμογλου, Κόκκινος, Ριτζάκης, Σωπασουδάκης, Τσούνι, Δασκαλάκης, Συργιανόγλου, Τίρτια, Αντωνάκης, Κατικάς.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Σπ. Χαραλαμπάκης, Τζωρτζινάκης, Παπαδάκης, Α. Παπαγιαννάκης, Φυρογένης, Ε. Παπαγιαννάκης, Ι. Κοζορώνης, Βογιατζής, Μπαρδής, Λιβαθηνός, Κλειδής, Γιαννούλης, Χριστοδουλάκης, Λιανδρής.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας, με Λιβάδια
Επόμενο άρθροΕπιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα (15.30) η ομάδα μας με Λιβάδια