Την ευκαιρία για ξεμούδιασμα στο πρώτο φιλικό της φετινής προετοιμασίας είχαν οι παίκτες μας, αντιμετωπίζοντας τον δυνατό ΑΟ Άρη στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Το νεανικό συγκρότημα του Φίλιππου Μουρτζανού είχε καλή εικόνα στο διάρκειας 80 λεπτών παιχνίδι (40’ κάθε ημίχρονο) παρά την ήττα με 1-2 από μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με 3 ποδοσφαιριστές κάτω των 16 ετών, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αγωνίστηκαν άλλοι τρεις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Σκαλιδάκη να βρίσκεται σε θέση τετ α τετ στο 7’ αλλά πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 11’ ο Άρης άνοιξε το σκορ με ένα εκπληκτικό βολ πλανέ του Κόκκαλη έξω από την περιοχή, αν και με πλάτη στην εστία. Στο 18’ ήρθε το 0-2 για τον Άρη με τον Περίφανο, ενώ ο Κόκκαλης είχε δοκάρι στο 27’. Στην επανάληψη, η ομάδα μας είχε καλά σουτ με τους Λαδιανό, Ρ. Αποστολάκη, καταφέρνοντας να μειώσει το σκορ σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαμιώτη στο 71’.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Δ. Κωστόπουλος, Αρ. Ζαχαριουδάκης, Πολύχρονος, Λελεδάκης, Τζαγκαράκης, Μαυρής, Σκαλιδάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Τσαπόκου, Λαδιανός. Έπαιξαν ακόμη οι Χαροκόπος, Πίσσα, Σαμιώτης, Ρ. Αποστολάκης, Ξυδάκης, Ψυχαράκης.

Προηγούμενο άρθροΠοδαρικό στα φιλικά σήμερα (18.00) με Άρη στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΣτην οικογένεια της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. η προπονήτρια Μαρία Ψυχαράκη