Με κέρδος για ένα ακόμη παιχνίδι την χρησιμοποίηση πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών και με τον 15χρονο Μανώλη Τζουγανάκη να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ στην Α’ ΕΠΣΡ, η ομάδα μας ηττήθηκε με 5-1 σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στα Μισίρια στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, προηγήθηκαν με 4-0 στο α’ μέρος, όπου η ομάδα μας είχε να αντιπαρατάξει την πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ραφαήλ Αποστολάκη. Στο 53’ η ομάδα μας μείωσε σε 4-1 με το όμορφο πλασέ του Τζουγανάκη ενώ στη συνέχεια οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν ακόμη μικρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές.

Φάσεις και Γκολ

5’ ο Χρυσαφόπουλος θα βγάλει τη σέντρα και ο Ι.Σ. Σηφακάκης με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι θα ανοίξει το σκορ για τον Άρη, 1-0.

8’ ο Μέλι με εξαιρετική μπαλιά θα βγάλει τετ α τετ τον Ρ. Αποστολάκη το σουτ του οποίου θα διώξει σε κόρνερ ο Χεμπάι.

18’ με σουτ ο Χρυσαφόπουλος θα πετύχει το 2-0.

31’ ο Χρυσαφόπουλος με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Κουταλά και αυτός με πλασέ θα σημειώσει το 3-0.

36’ σέντρα του Χρυσαφόπουλου διώχνει ο Τριποδιανός, σουτ του Ι.Σ. Σηφακάκη η μπάλα θα φύγει άουτ.

38’ σουτ του Ρ. Αποστολάκη έξω από την περιοχή θα μπλοκάρει ο Χεμπάι.

39’ ο Κουταλάς θα κόψει στον Στ. Αντουράκη και αυτός προ κενής εστίας με πλασέ θα γηράψει το 4-0.

45’ όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ του Γεωργιουδάκη η μπάλα θα φύγει άουτ.

46’ καλό σουτ του Τσακάλι θα μπλοκάρει ο Χεμπάι.

53’ ο Μέλι με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Εμ. Τζουγανάκη, ο οποίος θα πλασάρει υποδειγματικά, μειώνοντας σε 4-1.

75’ όμορφη κάθετη του Ανδρεδάκη και ο Ι.Σ. Σηφακάκης θα πλασάρει για το τελικό 5-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Δασκαλομαρκάκης, Λιοδάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 5’ (Σ), 75’ (Σ) Ι.Σ. Σηφακάκης, 18’ (Σ) Χρυσαφόπουλος, 31’ (Σ) Κουταλάς, 39’ (Σ) Στ. Αντουράκης – 53’ (Σ) Εμ. Τζουγανάκης.

ΑΣΙΣΤ: 5’, 31’ Χρυσαφόπουλος, 39’ Κουταλάς, 75’ Ανδρεδάκης – 53’ Μέλι.

ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Άρης Παπαδάκης): Χεμπάι, Στ. Αντουράκης (86’ Β. Παπαδόπουλος), Μ. Αντουράκης, Λαγκουβάρδος, Μαργκίνι, Χρυσαφόπουλος (60’ Ανδρεδάκης), Καψαλάκης, Κουταλάς (66’ Α. Βαρούχας), Πρότσκα (86’ Θ. Βαρούχας), Αντ. Γαβαλάς (60’ Μαραγκάκης).

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός (77’ Προβιάς), Καραμπατζάκης, Τσαπόκου, Μαυρής, Λαδιανός, Γεωργιουδάκης, Ι. Χαραλαμπάκης, Εμ. Τζουγανάκης, Ρ. Αποστολάκης (46’ Αλεξανδρόπουλος), Μέλι (81’ Σταυριδάκης), Τσακάλι (81’ Ηλιάκης).