Νέες εμπειρίες και πολύ όμορφες παραστάσεις πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι ποδοσφαιριστές της Κ12 της Ακαδημίας μας, συμμετέχοντας για μία ακόμη χρονιά στη γιορτή παιδικού ποδοσφαίρου «5ο Aegeo Cup» που διοργάνωσε με επιτυχία ο ΓΣ Εργοτέλης.

Το «5ο Aegeo Cup» πραγματοποιήθηκε το τριήμερο Μ. Δευτέρα-Μ. Τετάρτη 10-12 Απριλίου σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Ηρακλείου, με την Ακαδημία μας να συμμετάσχει με το ηλικιακό τμήμα Κ-12 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2011-2012) δίνοντας τέσσερα παιχνίδια που διεξήχθησαν στο γήπεδο «Κάντια». Ο απολογισμός της ομάδας μας ήταν 2 νίκες και 2 ήττες, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στην ηλικιακή κατηγορία Κ12 μεταξύ 10 ομάδων. Επικεφαλής της αποστολής της Ακαδημίας μας ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. κ. Κατικάς Παντελής και συμμετείχαν οι εξής 13 ποδοσφαιριστές:

Λιονής Δημήτριος, Χατζηδάκης Γεώργιος, Ζεάκης Μιχαήλ, Λιμάκης Ιωάννης, Κυριακάκης Μιχαήλ, Μπουλάρι Άρι, Μανουσάκης Γεώργιος, Κυριακάκης Αλέξανδρος, Σπανουδάκης Σταύρος, Λιονής Νικόλαος, Λιονής Παύλος, Σερπέζης Εμμανουήλ, Κουτσιούκης Ευθύμιος.

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Κ12 ΤΗΣ Ε.Α.Π. ΣΤΟ «5ο AEGEO CUP»

Μ. Δευτέρα 11 Απριλίου

Αλμυρός – Ε.Α.Π. 6 – 3

(Ζεάκης 2, Ν. Λιονής 1)

Μ. Τρίτη 10 Απριλίου

Ε.Α.Π. – Ακαδημία Σούδας 2 – 3

(Μανουσάκης, Δ. Λιονής)

Ακαδημία Κύπρος 1619 – Ε.Α.Π. 1 – 9

(Δ. Λιονής 2, Π. Λιονής 1, Α. Κυριακάκης 1, Μ. Κυριακάκης 1, Λιμάκης 1, Ν. Λιονής 3)

Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου

Αγώνας Κατάταξης (3η θέση)

Ε.Α.Π. – Φοίνικας Χανίων 4 – 2

(Ζεάκης 2, Δ. Λιονής 1, Ν. Λιονής 1)

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια Φλόγα Ρουστίκων
Επόμενο άρθροΗ Ακαδημία μας στο Easter Cup 2023 και σε φιλικά στα Χανιά