Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα μας με το Αρκάδι Αγγελιανών σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις με την ομάδα μας να παρουσιάζεται μέτρια στο α’ μέρος, εν αντιθέσει με την επανάληψη όπου έβγαλε το καλό της πρόσωπο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με τον Κόκκαλη, το γκολ του Κ. Οικονομάκη που από το 24’ είχε δώσει προβάδισμα στο Αρκάδι Αγγελιανών. Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους στην επανάληψη ο Πετρογιάννης ο οποίος προέβη σε 2-3 εξαιρετικές επεμβάσεις χαρίζοντας στην ομάδα του τον  βαθμό της ισοπαλίας. Μεγαλύτερη στιγμή για την ομάδα μας όμως, το δοκάρι του Ραφαήλ Αποστολάκη στο 79’.

Φάσεις και Γκολ

24’ βαθιά μπαλιά του Κ. Κοσκινά, ο Κ. Οικονομάκης θα εκμεταλλευτεί την αδράνεια της άμυνας μας και αφού περάσει τον Τριποδιανό θα πλασάρει στην κενή εστία, για το 0-1.

34’ νέα αδράνεια της άμυνας μας το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σεϊντή θα διώξει προτού η μπάλα περάσει την γραμμή ο Τζαγκαράκης.

47’ σουτ του Κόκκαλη από διαγώνια θέση η μπάλα θα φύγει άουτ.

55’ σουτ του Ρ. Αποστολάκη, η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Πετρογιάννη.

62’ γέμισμα του Ι. Ποθουλάκη κεφαλιά του Λελεδάκη, θα μπλοκάρει ο Πετρογιάννης.

64’ με κάθετη ο Μάλτσι βγάζει τετ α τετ τον Κόκκαλη, το σουτ του οποίου φεύγει λίγο άουτ.

69’ ο Π. Ποθουλάκης με βαθιά μπαλιά βρίσκει τον Κόκκαλη, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

71’ ο Σπυριδάκης τροφοδοτεί τον Μάλτσι ο οποίος θα βρεθεί τετ α τετ αλλά θα νικηθεί από τον Πετρογιάννη.

74’ ο Ρ. Αποστολάκης τροφοδοτεί τον Κόκκαλη, το σουτ του οποίου θα διώξει εντυπωσιακά ο Πετρογιάννης.

79’ όμορφη ενέργεια και σουτ του Ρ. Αποστολάκη, η μπάλα θα σταματήσει στο αριστερό δοκάρι του Κισσανδράκη.

80’ καλή εκτέλεση φάουλ του Ευαγ. Κοτσίφη ο Τριποδιανός θα οριζοντιωθεί και θα διώξει με την βοήθεια του αριστερού του δοκαριού.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Φραντζεσκάκης, Πατελάκης.

ΓΚΟΛ: 69’ (Σ) Κόκκαλης – 24’ (Σ) Κ. Οικονομάκης.

ΑΣΙΣΤ: 69’ Π. Ποθουλάκης – 24’ Κ. Κοσκινάς.

ΔΟΚΑΡΙ: 79’ Ρ. Αποστολάκης – 80’ Ευαγ. Κοτσίφης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Ι. Ποθουλάκης, Γεωργιουδάκης (46’ Κόκκαλης), Τζαγκαράκης (37’ Π. Ποθουλάκης), Στεφανάκης, Πολύχρονος, Λελεδάκης, Φ. Ιμπραχίμι (37’ Μάλτσι), Μαυρής, Σπυριδάκης (89’ Μπουλής), Ρ. Αποστολάκης (84’ Ι. Χαραλαμπάκης).

ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ (Μιχάλης Παπαδάκης): Πετρογιάννης (75’ λ.τ. Κισσανδράκης), Κ. Κοσκινάς, Ν. Ψωμάς, Χρυσός, Μπιρίκος, Ευαγ. Κοτσίφης (89’ Εμ. Κατσαμάς), Κ. Αντιασβίλι (89’ Κοζορώνης), Κ. Οικονομάκης (89’ Π. Μπροτζάκης), Καλούδης, Σεϊντής (71’ Ι.Ζ. Λαδιανός), Α. Τζωρτζινάκης.

Προηγούμενο άρθροΠίστη για τη νίκη σήμερα (19.00) στο Ατσιπόπουλο με Αρκάδι Αγγελιανών
Επόμενο άρθροΓια ότι καλύτερο σήμερα στο Μελιδόνι