Ισόπαλη (1-1) αναδείχθηκε η ομάδα μας στα Μισίρια με την Δόξα Πλατανέ σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο 88’, σε μια φάση όπου οι γηπεδούχοι δεν τήρησαν το fair play, επιστρέφοντας την μπάλα στην ομάδα μας που είχε σταματήσει το παιχνίδι για να παρασχεθούν οι α’ βοήθειες στον Μαυρή που ήταν στο έδαφος.

Η ομάδα μας κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, χάρη στο γκολ του Λελεδάκη από το 72’ έχοντας και δοκάρι στο 69’ με τον Αλεξανδρόπουλο, ενώ από το 83’ αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω σωστής αποβολής με απευθείας κόκκινη του Γιώργου Τζαγκαράκη.

Φάσεις και γκολ

29’ κάθετη του Μπαξεβάνη θα βρεθεί σε θέση βολής ο Δ. Παπαδάκης, αλλά θα πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

34’ ο Χατζηκωνσταντίνου με εξαιρετική μπαλιά βγάζει τετ α τετ τον Βερνάδο, ο οποίος αποφεύγει τον Πολιουδάκη, αλλά βγαίνει πλάγια και κοντράρεται το πλασέ του από τον Δελήμπαση.

48’ Ο Μπαξεβάνης από ευνοϊκή θέση θα πλασάρει ελάχιστα άουτ.

57’ τετ α τετ ο Ι. Βαρούχας σώζει ο Δημητριάδης.

69’ σέντρα-σουτ του Αλεξανδρόπουλου, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.

71’ κάθετη του Αποστολάκη βγαίνει τετ α τετ ο Αλεξανδρόπουλος, αλλά τελευταία στιγμή τον ανακόπτει ο Δελήμπασης.

72’ σέντρα του Χατζηκωνσταντίνου, ο Λελεδάκης με πλασέ από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα μας, 0-1.

83’ αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη ο Τζαγκαράκης για φάουλ πάνω στον Ι. Βαρούχα που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

88’ η Δόξα Πλατανέ δεν τηρεί το fair play να επιστρέψει την μπάλα στην ομάδα μας και στην εξέλιξη της φάσης, ο Καγκάς με μπαλιά τροφοδοτεί τον Γ. Ανυφαντάκη, ο οποίος με διαγώνιο σουτ διαμορφώνει το 1-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλυβιανάκης, Λιοδάκης, Καψαλάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 88’ (Σ) Ανυφαντάκης – 72’ (Σ) Λελεδάκης.

ΑΣΙΣΤ: 88’ Καγκάς – 72’ Χατζηκωνσταντίνου.

ΔΟΚΑΡΙ: 69’ Αλεξανδρόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 83’ Τζαγκαράκης.

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Πολιουδάκης, Λάριος (69’ Ι. Δαμανάκης), Σκαλιδάκης, Καγκάς, Δελήμπασης, Θωμάκος (46’ Κ. Μεργέμογλου), Δ. Παπαδάκης (78’ Γ. Ανυφαντάκης), Ξενοκαλάκης (69’ Ν. Παπαδάκης), Μπαξεβάνης, Εμ. Κατσαμάς, Ι. Βαρούχας.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Δημητριάδης, Πολύχρονος, Γ. Τζαγκαράκης, Μαυρής, Αλεξανδρόπουλος (84’ Σαμιώτης), Ν. Χατζηκωνσταντίνου, Φ. Ιμπραχίμι (46’ Μαγαράκης), Α. Πολυδώρου (58’ Ρ. Αποστολάκης), Σπυριδάκης (84’ Ι. Τσακάλι), Φ. Βερνάδος (64’ Λελεδάκης), Ν. Γεωργιουδάκης.

Προηγούμενο άρθροΜε στόχο το θετικό αποτέλεσμα στα Μισίρια με Δόξα Πλατανέ
Επόμενο άρθροΚαλωσορίζουμε ξανά στο σπίτι του, το Ν. Γεωργιουδάκη!