Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα μας απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο γήπεδο της Σοχώρας από τον δυνατό ΑΟΝ Αστέρα. Η ομάδα μας είχε πολύ καλό πρόσωπο και πήρε δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας από τον 3ο της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣΡ, σε παιχνίδι για την 27η αγωνιστική. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον τραυματισμό στα πλευρά, του ποδοσφαιριστή μας Χρήστου Κούσμινα στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης, όπου όλη η οικογένεια μας του εύχεται ταχεία ανάρρωση.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας, με τον ΑΟΝ Αστέρα ουσιαστικά στην πρώτη επίσκεψη του στα καρέ του Φιορέντζη να ανοίγει το σκορ. Στο 14’ Γιαννόπουλος και Ρότζεν έπαιξαν το «1-2» και ο δεύτερος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Η απάντηση της ομάδας μας ήρθε άμεσα και στο 27’ ο Κούσμινας με κεφαλιά τροφοδότησε τον Ζότο, ο οποίος με νέα κεφαλιά πρόλαβε την έξοδο του Σταυγιαννούδάκη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 31’ ο νεαρός πορτιέρο του ΑΟΝ Αστέρα έδιωξε δύσκολα με τα πόδια την εκτέλεση φάουλ του Ζότο, με τον έμπειρο τερματοφύλακα μας Γιάννη Φιορέντζη να τον μιμείται στο 35’ αποκρούοντας το πλασέ του Ρότζεν που βρέθηκε απέναντι του. Στο 37’ συνεργάστηκαν άψογα τα αδέρφια Ανδρέας και Δημήτρης Κωστόπουλος, με το σουτ του πρώτου να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 44’ ο ΑΟΝ Αστέρας πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ρηγάκης τροφοδότησε τον Ρότζεν και αυτός με σουτ πέτυχε το 2-1. Όμως, στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ζότο έβγαλε πάσα στον κενό χώρο με τον Κούσμινα να προλαβαίνει την έξοδο του Σταυγιανουδάκη και με υποδειγματικό πλασέ να πετυχαίνει το τελικό 2-2. Στη συνέχεια ο ΑΟΝ Αστέρας είχε την εδαφική υπεροχή, με τον Γιάννη Φιορέντζη να κάνει δύο εξαιρετικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Κλειδή (51’) και Ρότζεν (69’), κρατώντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βοσκάκης, Λιοδάκης, Βλαχάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 14’ (Σ), 44’ (Σ) Ρότζεν – 27’ (Κ) Ζότο, 47’ (Σ) Κούσμινας

ΑΣΙΣΤ: 14’ Γιαννόπουλος, 44’ Ρηγάκης – 27’ Κούσμινας, 47’ Ζότο.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Ασπρομάτης): Σταυγιανουδάκης, Παναγιωτάκης (46’ Σαρρής), Μαρθιανός, Πετρίδης, Τσακάλι, Βουτσάς (76’ Μπουρνέλης), Κλειδής, Γιαννόπουλος, Ρότζεν, Ρηγάκης, Σπυριδάκης (62’ Δημήτρη).

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Φιορέντζης, Α. Κωστόπουλος, Καλτσουνίδης, Ζότο (60’ Ρ. Αποστολάκης), Κούσμινας (83’ λ.τ. Γ. Προβιάς), Σταυράκης, Πολύχρονος, Σαμιώτης, Ε. Στεφανάκης, Γ. Τζαγκαράκης, Δ. Κωστόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή μας Στέφανο Καλυβιανάκη
Επόμενο άρθροΣυνεργασία της Ε.Α.Π. με το δίκτυο των ακαδημιών της ΑΕΚ