Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία έπειτα από τις δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες επιστρέφει η ομάδα μας στα παιχνίδια στο γήπεδο μας, φιλοξενώντας στις 15.00 σήμερα το απόγευμα τον εκ των πρωτοπόρων ΑΟ Άρη.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετά από τις νίκες σε Πέραμα και Λιβάδια και θα αναζητήσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο Ατσιποπούλου σε επίσημο παιχνίδι της φετινής χρονιάς. Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα μας θα καταφέρει να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Βέβαια, η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Άρη ο οποίος μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (6χ6 στην Α’ ΕΠΣΡ και 3χ3 στο Κύπελλο) και γκολ 44-3.

Μετά από την ολοκλήρωση της προετοιμασία της ομάδας μας, ο Φίλιππος Μουρτζανός ανακοίνωσε τους 18 που αποτελούν την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, οι οποίοι είναι οι: Τσιλιμπάρης, Προβιάς, Πολύχρονος, Σαμιώτης, Λαδιανός, Α. Πολυδώρου, Μαυρής, Σκαλιδάκης, Πάγκαλος, Αλεξανδρόπουλος, Στεφανάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Λελεδάκης, Τσακάλι, Ζότο, Κωστόπουλος, Τζαγκαράκης, Ζαχαριουδάκης.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (12.00) με Άρη η ομάδα Κ14 της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΉττα (0-1) στις λεπτομέρειες από τον πρωτοπόρο Άρη