Η «8η Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» ανήκει στην ιστορία, με την επιτυχημένη διοργάνωση της να σφραγίζει μία ακόμη χρονιά σε μια δράση που αποτελεί θεσμό για το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο.

Η αυλαία της «8ης Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας» που διοργάνωσε επιτυχώς η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ (συνεργαζόμενη στο Ρέθυμνο, με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ), «έπεσε» το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων (Κυριακή 24/12) στους Ιερούς Ναούς Αγίου Ελευθερίου στο Ατσιπόπουλο και Αγίου Αντωνίου στον Πρινέ. Εκεί βρέθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας μας παραδίδοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, αλλά και παιχνίδια για μικρά παιδιά, που συγκεντρώθηκαν από όλους τους συμμετέχοντες, κατά την διάρκεια της πενθήμερης εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Ο Πρόεδρος της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ κ. Νίκος Βερνάδος, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Δομαζάκης και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας κ. Παντελής Κατικάς, αρχικά επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στην ενορία Πρινέ παραδίδοντας τρόφιμα και παιχνίδια στον πατήρ Ανδρέα Μπεμπή.

Ακολούθως, η αντιπροσωπεία της ομάδας μας παρέδωσε τρόφιμα, παιχνίδια και στην ενορία Ατσιποπούλου στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου, τα οποία παρέλαβαν ο εφημέριος Ατσιποπούλου πατήρ Μιχαήλ Μυστράκης και οι Εκκλησιαστικοί Επίτροποι κ.κ. Νικόλαος Ροδινός, Ευάγγελος Βερνάδος και Αντώνιος Βογιατζιδάκης.

Η «8η Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία για μία ακόμη χρονιά, η οποία διεξήχθη από την Δευτέρα 18 ως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, τις απογευματινές ώρες. Στο γήπεδο Ατσιποπούλου διεξήχθη σειρά φιλικών παιχνιδιών όλων των ηλικιακών τμημάτων της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. (Κ6. Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16) φιλοξενώντας αντίστοιχα τμήματα από τις Ακαδημίες Ρεθυμνιακού, ΑΟ Άρη Ρεθύμνου, ΑΟΝ Αστέρα και Φλόγας Ρουστίκων. Στόχος της «8ης Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας» πέρα από την χαρά του παιχνιδιού, ήταν να ενδυναμώσει την κοινωνική ευαισθησία, τη συνεργασία, το ευ αγωνίζεστε, το σεβασμό, στα παιδιά της Ακαδημίας μας, αλλά και σε όλα που συμμετείχαν σε αυτήν.

Αυτό το πενθήμερο το γήπεδο Ατσιπιπούλου φόρεσε λοιπόν τα γιορτινά του, υποδεχόμενο τους μικρούς φίλους μας από τις Ακαδημίες του Ρεθύμνου. Την ευθύνη της διοργάνωσης της «8ης Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας» είχε η Ε.Α.Π. με επικεφαλής τον πρόεδρο της κ. Νίκο Βερνάδο, τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Δομαζάκη, τον Τεχνικό Διευθυντής της Ακαδημίας μας κ. Παντελή Κατικά και το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας, μας, αποτελούμενο από τους προπονητές Κώστα Πολύχρονο, Αντώνη Λαδιανό, Δημήτρη Χρυσικό και το νέο μέλος του Λευτέρη Καζαμία.

Την Παρασκευή (22/12) οι ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιακών τμημάτων της Ακαδημίας μας αντάλλαξαν από ένα συμβολικό δώρο.

Η διοίκηση και συνολικά ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ ευχαριστεί θερμά τα σωματεία Ρεθυμνιακός ΑΟ, ΑΟ Άρης Ρεθύμνου, ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, και Φλόγα Ρουστίκων για την συμμετοχή τους στην «8η Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» και ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και χαρά.

Με την ολοκλήρωση της «8ης Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας», η Ακαδημία μας θα παραμείνει κλειστή από τις 23 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, ανοίγοντας ξανά τις πύλες της, την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ από όλες τις δράσεις

Προηγούμενο άρθροΞεκινάει η «8η Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» στο γήπεδο Ατσιποπούλου
Επόμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ε.Α.Π. τον Εμ.-Χ. Δαμανάκη