Μεθυσμένες πολιτείες… Ατσιπόπουλο και Πρινές που η 19η Μαΐου 2024 θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της 36χρονης ΑΕ Ατσιποπουλου-Πρινέ.

Σήμερα η το καμάρι της περιοχής κατέκτησε τον πέμπτο τίτλο της ιστορίας μας και θα τοποθετηθεί δίπλα στην τροπαιοθήκη με τα δύο πρωταθλήματα Α’ ΕΠΣΡ (2006 και 2008), το ένα της Β’ Κατηγορίας (2000) και το ένα Κύπελλο Ρεθύμνου (2009).

Με την ολοκλήρωση της ιστορικής αναμέτρησης με τον Φοίνικα ξέσπασε ένα μεγάλο πάρτι και άπαντες γευτήκαμε τους καρπούς της μεγάλης επιτυχίας. Από τον πρόεδρο Δημήτρη Δομαζάκη, τον διαχρονικό ηγέτη και πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ατσιποπούλου Νίκου Βερνάδου, τα στελέχη Μπάμπη Χαραλαμπάκη, Δημήτρη Προβιά, την ψυχή της ομάδας Γιάννη Τσιμπούκα, αλλά και τα ιστορικά στελέχη της ομάδας μας Γιώργο Γεωργαλή και Δημήτρη Κασσέλα που έδωσαν το παρόν στην μεγάλη επιτυχία του συλλόγου.

Φυσικά μεγάλοι πρωταγωνιστές ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας Κώστας Πολύχρονος και όλα τα παιδιά που κατέθεσαν την ψύχη τους για να έρθει αυτός ο τίτλος. Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε την στιγμή που ο αρχηγός Αντώνης Λαδιανός σήκωσε στο Ατσιπουλιανό ουρανό… την πολυπόθητη κούπα εν μέσω αποθέωσης. Το γλέντι ήταν ανεπανάληπτο και άπαντες γιόρτασαν αυτή την τεράστια επιτυχία.

Στην τελετή απονομής του τίτλου της ομάδας μας το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Νίκος Προβιάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Λελεδάκης, ο εφημέριος της Ενορίας Ατσιποπούλου πάπα-Μιχάλης Μυστράκης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πρινέ Βαγγέλης Μπεμπής, αλλά και ο Αντιπρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου κ. Ελευθέριος Παπαλεξάκης. Την απονομή έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ κ. Τίτος Χνάρης, μαζί με τους συνεργάτες του κα Κατερίνα Ντορμπάρη-Δεσποτοπούλου και τους κ.κ. Γιώργο Δασκαλομαρκάκη, Νίκο Μαρκουλιδάκη, Δημήτρη Κουργιαντάκη, του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ κ. Μιχάλη Βοσκάκη και του μέλους της κ. Κυριάκου Δελήμπαση.

Πριν την απονομή του τίτλου η ομάδα μας παρέδωσε μια φανέλα του μεγάλου χορηγού μας Εμμανουήλ Χόμπη (Piazza De Popoulo). Επίσης απονεμήθηκε πλακέτα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Νίκο Γεωργιουδάκη της Βαρβάρας, ο οποίος ολοκλήρωσε την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα με έναν τίτλο.

Προηγούμενο άρθροΕίμαστε πια πρωταθλητές!!!
Επόμενο άρθροΣτο γήπεδο η Ε.Α.Π.2 στο Κ10 Υποδομών ΕΠΣΡ