Στην Αθήνα θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο (22/10) η υπεύθυνη προπονήτρια της Ακαδημίας μπάσκετ της ομάδας μας Ελένη Χλιαουτάκη, ώστε να παρακολουθήσει το «1ο Διεθνές Σεμινάριο Mini Basketball» που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίριση.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι και θα ασχοληθεί με το MiniBasket που αφορά τις ηλικίες του Δημοτικού Σχολείου, αλλά και το FunBasket που ασχολείται με παιδιά 4-6 ετών.

Οι ομιλητές θα είναι προπονητές που έχουν άμεση επαφή με το αντικείμενο και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό όπως ο Μαουρίτσιο Κρεμονίνι επικεφαλής του MiniBasket στην ιταλική ομοσπονδία μπάσκετ. Δίπλα του θα βρεθεί η Ρομπέρτα Ρέγκις προπονήτρια στις μικρές ηλικίες στην ιταλική ομοσπονδία. Η εμπειρία τους στο κομμάτι αυτό ξεπερνά τις δύο δεκαετίες. Θα μιλήσουν για το κομμάτι αυτό, αλλά θα περάσουν και στην πράξη δείχνοντας πρωτότυπες ασκήσεις προπόνησης για τις ηλικίες αυτές.

Ο Θανάσης Παπαχατζής θα μιλήσει για ομαδική επίθεση στην ηλικία του Minibasket και η Ελένη Καλαϊτζάκη θα κάνει μια μικρή εισαγωγή στο FunBasket με ένα μικρό ασκησιολόγιο για τις ηλικίες 4-6 ετών.

Το «παρών» θα δώσει και ο παιδοψυχολόγος, Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος θα δώσει μια διαφορετική διάσταση, αναφερόμενος στην ψυχολογία των παιδιών στην ηλικία του MiniBasket.

Προηγούμενο άρθροΙσόπαλο (1-1) το φιλικό τεστ για την ομάδα μας με ΑΓΟΔΑ
Επόμενο άρθροΝέο φιλικό το Σάββατο (18.00) για την Ε.Α.Π. με την Κ20 Επισκοπής