Πρέσβειρα κατά του καρκίνου του μαστού είναι η προπονήτρια και υπεύθυνη του τμήματος μπάσκετ της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ Ελένη Χλιαουτάκη στην εκστρατεία της Περιφέρειας Κρήτης, στοχεύοντας στην ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού ώστε να προλάβουν και να προστατευθούν.

Η εν λόγω καμπάνια ενημέρωσης με τίτλο «Είναι στο χέρι μου» υλοποιείται από την Περιφέρεια Κρήτης από μια σειρά δράσεων προς την κατεύθυνση της πρόληψης και η ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη προπονήτρια μας Ελένη Χλιαουτάκη, αλλά και σύσσωμη η οικογένεια της Ε.Α.Π. συστρατεύεται σε αυτήν, όπως και άλλες κοπέλες από σωματεία του νησιού μας. Πρόσφατα οι πρέσβειρες φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της καμπάνιας της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ ακόμη πιο σημαντικές θα είναι οι δράσεις που θα ακολουθήσουν σε αυτή την εκστρατεία ενημέρωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο το προσεχές διάστημα – πιθανότατα τον Ιανουάριο του 2023 – θα βρεθεί στο Ατσιπόπουλο για μία ημέρα η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Περιφέρειας Κρήτης προκειμένου να την αξιοποιηθεί για να εξετασθούν  γυναίκες που  πληρούν τα κριτήρια. Όπως επίσης θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση/ημερίδα για θέματα πρόληψης παρουσία της επιστημονικής ομάδας της Περιφέρειας Κρήτης.

Προηγούμενο άρθροΣτο ρελαντί… το 2χ2 η Ε.Α.Π. 6-1 τον Απόλλωνα
Επόμενο άρθροΣαββατιάτικη δράση για την Ακαδημία μας