Ένα ακόμη τεστ όπου ο τεχνικός της ομάδας μας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Μπορεί η εμπειρία κάποιων ποδοσφαιριστών του Ποσειδώνα να έκανε την διαφορά και να του χάρισε τη φιλική νίκη (0-2), όμως ο κόουτς Μουρτζανός είδε τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν καλή αγωνιστική εικόνα, με πολύ καλή κυκλοφορία και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ειδικότερα στο α’ ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί και μόλις στο 9’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ι.Κ. Σηφακάκη (στο 45’ αποκόμισε κάποια ράμματα στο ζυγωματικό σε μονομαχία με τον Μαυρή), αλλά η συνέχεια άνηκε στην ομάδα μας. Με άμυνα ψηλά βραχυκύκλωσε τον Ποσειδώνα, έχοντας την υπεροχή σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Η ομάδα μας απείλησε με σουτ των Βάρδα (12’) και Σπυριδάκη (16’), με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει απλά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στο 32’ σε σέντρα του Χαροκόπου. Στο επόμενο λεπτό ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι έφυγε το σουτ του Βάρδα. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 58’ από τον Στέλικο, μετά από αμυντική αδράνεια της ομάδας μας.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Δημητριάδης (55’ Γ. Προβιάς, 73’ Τριποδιανός), Χότζα (60’ Λελεδάκης), Ιμπραχίμι (55’ Πολύχρονος), Χατζηκωνσταντίνου, Χαροκόπος (46’ Σκαλιδάκης, 77’ Τσαπόκου), Βερνάδος, Βαρδάς, Αποστολάκης (9’ λ.τ. Ποθουλάκης), Μαυρής (84’ Τσακάλι), Αλεξανδρόπουλος (83’ Χαραλαμπάκης), Σπυριδάκης.

* Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας την Τετάρτη (29/6) με αντίπαλο τον ΑΟ Άρη, ομάδα Γ’ Εθνικής, στα Μισίρια.

Προηγούμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (18.00) με Ποσειδώνα στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΣήμερα κληρώνει για Α’ ΕΠΣΡ και Κύπελλο ΕΠΣΡ