Στα Σπάτα θα βρεθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου η ομάδα μας, συμμετέχοντας στο 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο που διοργανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το επιμορφωτικό σεμινάριο τιτλοφορείται «Περιβάλλον – Προπόνηση – Ποδοσφαιριστής» και την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος και Υπεύθυνος Ακαδημίας κ. Νίκος Βερνάδος, αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Δομαζάκης. Το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται στις συνεργαζόμενες ομάδες του Δικτύου της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου μέλος είναι και η Ακαδημία της Ε.Α.Π.

Το διήμερο 8 και 9 Ιουνίου στο προπονητικό Κέντρο Σπάτων, στελέχη και προπονητές των συνεργαζόμενων ομάδων από όλη τη χώρα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά θέματα σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Τα θέματα θα αναλυθούν από τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών Ηλία Κυριακίδη, τους προπονητές και το επιστημονικό προσωπικό της ακαδημίας της ΑΕΚ καθώς και από τους επισκέπτες ομιλητές Φώτη Τέκο (Βιοχημικός, Βιοτεχνολόγος – Τοξικολόγος) και Παναγιώτη Κωστόπουλο (Ψυχολόγος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών). Επίσης θα γίνει παρουσίαση και από την Capelli Sport, επίσημο προμηθευτή αθλητικού  υλικού της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Για την καλύτερη πληροφόρηση των προπονητών των συνεργαζόμενων ομάδων του Δικτύου, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική επίδειξη το Σάββατο από το αγωνιστικό τμήμα Κ11 και Κ12 της Ακαδημίας της ΑΕΚ και αγωνιστική επίδειξη την Κυριακή των ομάδων Κ12 Ερμή Ανω Λιοσίων-Αιόλου Γλυφάδας που αποτελούν μέλη του Δικτύου στην Αττική.

Προηγούμενο άρθροΗ Ακαδημία μας στο 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου του δήμου Ρεθύμνου
Επόμενο άρθροΗ Ακαδημία μας συμμετείχε στο 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου του δήμου Ρεθύμνου