Φόρο τιμής απότισε η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ στην μνήμη ενός αγνού παράγοντα του ποδοσφαίρου μας, ο οποίος καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του πρόσφερε αγόγγυστα με πάθος και με ζέση στην αγαπημένη του ομάδα.

Την Δευτέρα (19/2) το βράδυ η ομάδα μας βρέθηκε στο γήπεδο των Αρμένων, αποδεχόμενη με χαρά την πρόσκληση του ΟΦ Αρμένων συμμετέχοντας στο «1ο Τουρνουά Γεώργιος Χ. Κτιστάκης» στην μνήμη του μέλους του, ακριβώς μετά από ένα χρόνο από τον χαμό του. Σε μια όμορφη διοργάνωση αποδόθηκαν οι απαιτούμενες τιμές στον άνθρωπο και ποδοσφαιρικό παράγοντα Γιώργο του Χ. Κτιστάκη, ο οποίος ανελλιπώς από το 1962 προσέφερε στον αγαπημένο του ΟΦ Αρμένων.

Το ποδοσφαιρικό μας τμήμα παραβρέθηκε σύσσωμο στο εν λόγω τουρνουά, προεξέχοντος του προέδρου του Δημήτρη Δομαζάκη, του Β’ Αντιπροέδρου και Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Ατσιποπούλου Νίκου Βερνάδου, του Γενικού Γραμματέα της ΕΑΠ Μπάμπη Χαραλαμπάκη με την ποδοσφαιρική μας ομάδα να συμμετέχει στο ποδοσφαιρικό μέρος της εκδήλωσης.

Η ομάδα μας κατέλαβε την 3η θέση του τουρνουά κερδίζοντας στον Μικρό τελικό τον ΑΟ Μελάμπων με 1-0, ενώ στον ημιτελικό είχε ηττηθεί στην διαδικασία των πέναλτι με 6-5 από τον Ρεθυμνιακό μετά το λευκό 0-0 στο 30λεπτό αγώνα.

Παρόντες στο «1ο Τουρνουά Γεώργιος Χ. Κτιστάκης» ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου Νίκος Προβιάς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ατσιποπούλου Νίκος Βερνάδος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Τίτος Χνάρης, ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, η Ταμίας της ΕΠΣΡ, Κατερίνα  Ντόρμπαρη – Δεσποτοπούλου, το μέλος της ΕΠΣΡ Δημήτρης Κουργιαντάκης, ο  Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων Γιάννης Κολυβάκης, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ, Μιχάλης Βοσκάκης και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Κυριάκος Δελήμπασης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ημιτελικοί
ΟΦ Αρμένων – Μελαμπες     3 – 0
(3’, 17’ Σκαλιδάκης, 26’ Μ. Τάρε)
Ρεθυμνιακός – Ε.Α.Π.            6 – 5 πεν. (0-0)
Μικρός Τελικός
Ε.Α.Π. – Μέλαμπες    1 – 0
(24’ Α. Λαδιανός)
Μεγάλος Τελικός
Ρεθυμνιακός – ΟΦ Αρμένων 3 – 0
(12’ Ερ. Ματαραγκάσι, 25’, 27’ Ευαγ. Σωπασής)

Προηγούμενο άρθροΟρίστηκαν τα παιχνίδια για 14η, 15η και 16η αγωνιστική στην Β’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΑκόμη ένα Σάββατο (24/2) στο γήπεδο… για την Ακαδημία της Ε.Α.Π.