Μετά από πρόσκληση του φίλου σωματείου ΟΦ Αρμένων η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ με χαρά θα συμμετάσχει στο «1ο Τουρνουά Μνήμης Γιώργος Χ. Κτιστάκης» που θα διοργανωθεί στο γήπεδο των Αρμένων την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα μας θα βρεθεί στο γήπεδο των Αρμένων, μαζί με τους διοργανωτές, αλλά και τα σωματεία Ρεθυμνιακός ΑΟ και ΑΟ Μελάμπων, ώστε να τιμήσουμε με την παρουσία μας έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, που πρόσφερε ανιδιοτελώς στον τόπο και την ομάδα της περιοχής του. Τα παιχνίδια θα είναι διάρκειας 30’ και θα διεξαχθούν 2 ημιτελικοί, μικρός και μεγάλος τελικός.

Το πρόγραμμα
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του διοργανωτή ΟΦ Αρμένων το τελετουργικό περιλαμβάνει τα εξής:
17.30 Επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του Γ.Χ. Κτιστάκη.
18.00 ΟΦ Αρμένων – Μέλαμπες
18.45 Ε.Α.Π. – Ρεθυμνιακός
19.30 Μικρός Τελικός
20.15 Μεγάλος Τελικός

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Κτιστάκη
Από το 1962 μέχρι να φύγει από την ζωή πρόσφερε αγόγγυστα τις υπηρεσίες του χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι τίτλοι και τα αξιώματα. Δίπλα του γαλουχήθηκαν με τις αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού (ποδόσφαιρο) όλες οι γενιές του ΟΦΑ. Καλοσυνάτος, στοργικός, φιλεύσπλαχνος, με έμφυτη ευγένεια και αξιοπρέπεια αγαπούσε όλα τα ζωντανά πλάσματα και τα φρόντιζε με το δικό του τρόπο. Η προσφορά του στο κοινωνικό και αθλητικό γίγνεσθαι των Αρμένων θα παραμείνει ανεξίτηλη στις καρδιές όλων μας.

Προηγούμενο άρθροΣτο ρελαντί… ήρθε η 10η νίκη για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση της Ε.Α.Π.