Από 19 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της ομάδας μας ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (7/10) με τις Μέλαμπες για την 3η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 16.00 το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο Ατσιποπούλου και η ομάδα μας θέλει τη νίκη για να σφραγίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Νίκος Λελεδάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, με τους Δημήτρη Σαμιώτη και Ευτύχη Στεφανάκη πάντως, να περιλαμβάνονται για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή επίσημου παιχνιδιού. Επίσης θα απουσιάσουν οι Τσιλημπάρης, Α. Κωστόπουλος, Πάγκαλος.

Έτσι, ο τεχνικός μας Φίλιππος Μουρτζανός για το παιχνίδι της Τετάρτης μπορεί να υπολογίζει στους εξής 19 ποδοσφαιριστές:

Δημητριάδης, Τριποδιανός, Πολύχρονος, Τζαγκαράκης, Μαυρής, Βροντάκης, Αλεξανδρόπουλος, Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Τζουγανάκης, Τσακάλι, Ιμπραχίμι, Σπυριδάκης, Χαραλαμπάκης, Αποστολάκης, Βερνάδος, Σαμιώτης, Α. Πολυδώρου, Στεφανάκης.

Προηγούμενο άρθροΠάλεψε, αλλά δεν απέφυγε την ήττα η ομάδα μας με Ερμή Ζωνιανών
Επόμενο άρθροΤην Κυριακή 11/10 (19.30) η Κ16 με Κεραυνό στην Σοχώρα