Ένα απόγεμα γεμάτο ποδοσφαιρική δράση, ασταμάτητο παιχνίδι, συνοδευόμενο από πλατιά χαμόγελα ήταν αυτό της περασμένης Παρασκευής για δεκάδες παιδιά της Ακαδημίας μας. Η Ακαδημία της Ε.Α.Π. και μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ συμμετείχε στο 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών του δήμου Ρεθύμνου, που διεξήχθη στο γήπεδο Μισιρίων από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.

Η Ακαδημία της Ε.Α.Π. συμμετείχε με 2 τμήματα, αλλά 3 ομάδες στην διοργάνωση του Τμήματος Αθλητισμού, που είχε την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών απευθυνόταν στις ηλικιακές κατηγορίες Κ6 και Κ10. Οι δεκάδες νεαροί ποδοσφαιριστές μας συνοδευόταν από τον πρόεδρο της ΕΑΠ και Υπεύθυνο της Ακαδημίας μας Νίκο Βερνάδο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Δομαζάκη και τον προπονητή Αντώνη Πατητάρα.

Στη διοργάνωση συνολικά συμμετείχαν 21 ομάδες από 8 σωματεία, τους ΑΟ Άρη, ΑΟΝ Αστέρα, ΑΕ Μυλοποτάμου, Ε.Α.Π. Ρεθυμνιακός, Ολυμπιακός Ρ., Ρέθυμνο ΠΣ και ΑΟ Ρουσσοσπιτίου. Στο εν λόγω τουρνουά είχαμε αγωνιστική δράση σε δύο ηλικιακές κατηγορίες, Κ6 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2013 και νεότερα) και Κ10 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2009 και νεότερα). Η ομάδα μας συμμετείχε με δύο ομάδες στο Κ6, όπου θα αντιμετώπισε ΑΟΝ Αστέρας, Ρέθυμνο ΠΣ, ΑΟ Άρης1, ΑΟ Ρουσσοσπιτίου, ΑΟ Άρης2, Ρεθυμνιακός, σε παιχνίδια διάρκειας 8’. Στην κατηγορία Κ10 η ομάδα μας είχε συμπεριληφθεί στον Β’ όμιλο, όπου αντιστοίχως τέθηκε αντιμέτωπη με ΑΟΝ Αστέρας1, ΑΟΝ Αστέρας2, ΑΟ Άρης1, ΑΟ Ρουσσοσπιτίου, Ρεθυμνιακός,, Ρέθυμνο ΠΣ, σε παιχνίδια διάρκειας 10 λεπτών.

Με τη λήξη του Τουρνουά, σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα.

Προηγούμενο άρθροΗ ομάδα μας στο 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΗ ΕΑΠ στο 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ