Στο προπονητικό Κέντρο Σπάτων θα βρεθούν το διήμερο 18-19 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος της ομάδας μας και υπεύθυνος της Ακαδημίας μας κ. Νίκος Βερνάδος με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. κ. Παντελή Κατικά, συμμετέχοντας στο 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο 2019-2020, που διοργανώνει η Διεύθυνση Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το εν λόγω σεμινάριο, ως είθισται θα είναι διήμερο και θα συμμετάσχουν στελέχη και προπονητές των συνεργαζόμενων ομάδων από όλη τη χώρα (μεταξύ των οποίων φυσικά είναι και η Ακαδημία της Ε.Α.Π.), όπου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά θέματα σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Τα θέματα θα αναλυθούν από τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών Ηλία Κυριακίδη, από τους προπονητές και το επιστημονικό προσωπικό της Ακαδημίας της ΑΕΚ, αλλά και από στελέχη των συνεργαζομένων ακαδημιών που θα συνεισφέρουν στην ανταλλαγή πληροφοριών με τη δική τους εμπειρία από τη συνεργασία τους με το Δίκτυο. Επίσης θα πραγματοποιηθούν προπονητικές μονάδες παιδιών από ομάδες της κεντρικής ακαδημίας της ΑΕΚ αλλά και του Δικτύου, ενώ θα υπάρξουν και φιλικοί αγώνες εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Την οργανωτική μέριμνα του σεμιναρίου έχει ο Υπεύθυνος Διοίκησης Δικτύου Κωνσταντίνος Παπαποστόλου.

Προηγούμενο άρθροΈκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΔράση το Σάββατο για Κ14 & Κ12 της Ακαδημίας μας