Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι έδωσε σήμερα το βράδυ η ομάδα μας στο γήπεδο Μισιρίων αντιμετωπίζοντας τον ΑΓΟΔΑ/Παναρκαδικό. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στο ημίφως… μιας και ο φωτισμός στο γήπεδο Μισιρίων αναμένεται να αποκατασταθεί το προσεχές διάστημα.

Ήταν μία ακόμη καλή ευκαιρία για τον τεχνικό της ομάδας μας Κώστα Πολύχρονο να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Ρεθύμνου. Η πρεμιέρα στην Β’ ΕΠΣΡ για την ομάδα μας έχει οριστεί στις 10.30 το πρωί της Κυριακής 20 Νοεμβρίου στο γήπεδο Ατσιποπούλου με αντίπαλο τα Γεράκια Γερανίου.

Στο σημερινό φιλικό των Μισιρίων ο ΑΓΟΔΑ/Παναρκαδικός άνοιξε το σκορ στο 26’ με τον Γαραντωνάκη και αφού ο ίδιος παίκτης πρώτα σημάδεψε το δοκάρι. Η ομάδα μας ισοφάρισε στο 39’ με κεφαλιά του Ραφαήλ Αποστολάκη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νίκου Σταυριδάκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κελεσίδης, Μ. Κοντογιάννης, Κατσιμάρη.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 26’ (Σ) Γαραντωνάκης – 39’ (Κ) Ρ. Αποστολάκης.

ΑΣΙΣΤ: 39’ Σταυριδάκης.

ΑΓΟΔΑ/ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Νίκος Χριστουλάκης): Κουκουναράς, Σωτηρόπουλος, Α. Χριστοφοράκης, Π. Μεργέμογλου, Δ. Κωστόπουλος, Κ. Μπαρκάτσας, Ν. Μπαρκάτσας, Χατζηκωνσταντίνου, Μαγεράκης, Ψαρουδάκης, Γαραντωνάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι Παπανδρέου, Πολιτάκης, Λέσι.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Αργ. Προβιάς (46’ Μιχελουδάκης), Σαρινάκης, Τσαπόκου, Λίτσι (46’ Καραμπατζάκης), Α. Κωστόπουλος, Σταυριδάκης (79’ Σκαλιδάκης), Καλτσουνίδης, Τσιλόλης (66’ Τσακάλη), Λελεδάκης (73’ Γκαβλιαρούδης), Δ.Ε. Μανωλακάκης (66’ Γεωργιουδάκης), Ρ. Αποστολάκης.

Προηγούμενο άρθροΤην Κυριακή (20/11, 10.30) με Γεράκια στο Ατσιπόπουλο στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα το Σάββατο για την Κ14 της Ακαδημίας μας