Επιστροφή στην αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣΡ, μετά από την διακοπή για την Σχολή Uefa D’ που διοργανώθηκε στο Ρέθυμνο και η ομάδα μας θέλει να επιστρέψει μαζί στις νίκες, μετά από τέσσερα άτυχα αποτελέσματα. Σήμερα στις 15.30 στο γήπεδο Ατσιποπούλο η Ε.Α.Π. θα φιλοξενήσει τα Λιβάδια σε παιχνίδι στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας θα ψάξει την 8η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι σε μια νεανική, αλλά πάντα μαχητική ομάδα. Το ευχάριστο για τον τεχνικό μας Φίλιππο Μουρτζανό είναι πως για πρώτη φορά φέτος, έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, μην αντιμετωπίζοντας το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα. Έτσι στο σημερινό παιχνίδι, ο Φίλιππος Μουρτζανός μπορεί να υπολογίζει στους 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε ο ίδιος στην αποστολή της ομάδας μας:

Τσιλιμπάρης, Γ. Προβιάς, Τζαγκαράκης, Στεφανάκης, Πολύχρονος, Π. Πολυδώρου, Λαδιανός, Σκαλιδάκης, Παπαχρήστος, Αλεξανδρόπουλος, Πάγκαλος, Τσακάλι, Χατζηκωνσταντίνου, Βάρδας, Α. Πολυδώρου, Μαυρής, Σαμιώτης, Ζότο.

Προηγούμενο άρθροΚαλή εμφάνιση και νίκη με 3-0 για την Κ12 επί του ΑΓΟΔΑ
Επόμενο άρθροΕπιστροφή στις νίκες με «πεντάρα» και όμορφο ποδόσφαιρο