Πιστή στις αρχές της η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ για συνεχή επιμόρφωση των στελεχών της έδωσε δυναμικό παρών στην Σχολή Uefa D’ που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ρέθυμνο, από την ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Ήταν μια άκρως εποικοδομητική σχολή, με την επιμόρφωση να είναι πολυσχιδή, για θέματα ψυχολογίας, συμπεριφοράς, του ρόλου προπονητή, στελεχών και γονέων, αλλά και την οργάνωση και λειτουργίας Ακαδημιών από εξέχουσες και επιστημονικά καταρτισμένες προσωπικότητες. Εισηγητές της Σχολής Uefa D’ ήταν ο Grass Root Manager της ΕΠΟ Χρήστος Σίσκος, ο ψυχολόγος – επικοινωνιολόγος και επιστημονικός συνεργάτης στις σχολές προπονητών UEFA της ΕΠΟ, Αχιλλέας Υφαντίδης και ο ΔΕΠ Αναπληρωτής Καθηγητής Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με γνωστικό αντικείμενο «Οργάνωση & Διοίκηση του Αθλητισμού και Διεθνείς Σχέσεις του Αθλητισμού» Δημήτρης Γαργαλιάνος.

Τις διεργασίες της Σχολής Uefa D’, εξασφαλίζοντας τη σχετική πιστοποίηση παρακολουθήσαν 10 στελέχη της ομάδας μας προεξέχοντος του προέδρου της Ε.Α.Π. και υπεύθυνου της Ακαδημίας κ. Νίκου Βερνάδου. Ακόμη αυτό το διήμερο στο Εργατικό Κέντρο και το γήπεδο Ατσιποπούλου που έγιναν οι διεργασίες της Σχολής σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο αντίστοιχα, συμμετείχε σχεδόν όλο το προπονητικό επιτελείο μας, αλλά και στελέχη της ομάδας μας. Πλην του κ. Βερνάδου, την Σχολή Uefa D’ παρακολούθησαν ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας κ. Παντελής Κατικάς, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας της Ε.Α.Π. κ. Φίλιππος Μουρτζανός, οι προπονητές της Ακαδημίας μας, Κώστας Πολύχρονος, Δημήτρης Σαμιώτης, Πολύδωρος Πολυδώρου και Μαρία Ψυχαράκη. Επίσης όλο το πρόγραμμα παρακολούθησαν ο γενικός αρχηγός της ανδρικής μας ομάδας κ. Χαράλαμπος Χαραλαμπάκης, το στέλεχος της Ε.Α.Π. κα Μαρία Παπαθωμά, όπως και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας κ. Γιώργος Σταράς.

Τη δική του συμμετοχή είχε και το τμήμα Κ10 της Ακαδημίας μας, λαμβάνοντας μέρος στα παιχνίδια του άτυπου φιλικού τουρνουά για εκπαιδευτικούς λόγους που διεξήχθησαν το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Προηγούμενο άρθροΔημήτρη καλή επιτυχία!
Επόμενο άρθροΔιπλή αποστολή το Σάββατο για την Ακαδημία μας (Κ12 & Κ14)