Στο 83’ λύγισε η ομάδα μας απέναντι στον Ρεθυμνιακό με 0-1 στην πρεμιέρα του 4ου Ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου. Στο γήπεδο Ατσιποπούλου έγινε ένα καλό παιχνίδι, με την ομάδα μας να κοιτάει στα μάτια τον Ρεθυμνιακό, ο οποίος αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω και άγγιξε το θετικό αποτέλεσμα.

Η Ε.Α.Π. παρατεταγμένη εξαιρετικά από τον προπονητή μας Φίλιππο Μουρτζανό, ουσιαστικά αφόπλισε όλα τα όπλα του σαφώς πιο έμπειρου αντιπάλου, βάζοντας του δύσκολα, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 83’ με γκολ του Φοβάκη. Η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν ενθαρρυντική, χωρίς να υστερήσει κανείς . Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα κριθεί στα άλλα δύο παιχνίδια με ΠΑΟ Αλφάς και Αρκάδι Αγγελιανών (το μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο Αλφάς δεν διεξήχθη λόγω έλλειψης συγκεκριμένου αριθμού ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ Αλφάς για να ξεκινήσει η αναμέτρηση).

Το παιχνίδι του Ατσιποπούλου ξεκίνησε με το καλό σουτ του Χατζηκωνσταντίνου στο 3’ που έφυγε λίγο άουτ. Στην συνέχεια ο Ρεθυμνιακός είχε την ανούσια εδαφική υπεροχή προσπαθώντας να απειλήσει μόνο με μακρινά σουτ, αλλά ο Τσιλιμπάρης ήταν σε ετοιμότητα μπλοκάροντας με ευκολία τα σουτ των Δελήμπαση (9’) και Μερτίρι (12’). Στο 22’ ο πορτιέρο της ομάδας μας, απεσόβησε το πλασέ του Ψωρογιάννη που βρέθηκε απέναντι του, ενώ στο 41’ ο Κλινάκης από κοντά σούταρε στο αριστερό δοκάρι. Το σκηνικό ανάλογο και στην επανάληψη, με τους  φιλοξενούμενους να έχουν δεύτερο δοκάρι με τον Σηφακάκη στο 62’. Όσο περνούσε η ώρα ο Ρεθυμνιακός ρίσκαρε και πίεζε πιο ασφυκτικά με περισσότερους ποδοσφαιριστές στην επίθεση. Σημαντικότερη ευκαιρία του στο 78’ με τον Σηφακάκη από κοντά να αστοχεί, αλλά στο 83’ τελικά ο Ρεθυμνιακός άνοιξε το σκορ με πλασέ του Φοβάκη. Στη συνέχεια η ομάδα μας ρίσκαρε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 93’ με τον Ραφαήλ Αποστολάκη να κάνει το γύρισμα και τον Ταμάμη να προλαβαίνει τελευταία στιγμή να διώξει προ του Βάρδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Καλυβιανάκης, Έλληνας.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 83’ (Σ) Φοβάκης.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 41’ Κλινάκης, 62’ Σηφακάκης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Δ. Κωστόπουλος, Σαμιώτης, Πολύχρονος, Στεφανάκης, Τζαγκαράκης, Βάρδας, Μαυρής, Χατζηκωνσταντίνου (87’ Ρ. Αποστολάκης), Λαδιανός (86’ Λελεδάκης), Σκαλιδάκης (67’ Χαροκόπος).

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραδάκης): Παλιεράκης, Μαρουλάκης (63’ Φοβάκης), Ταμάμης, Κοντορινάκης (81’ Σταύρε), Ψωρογιάννης, Δελήμπασης, Δροσάκης, Καψαλάκης (73’ Άννι), Κλινάκης (67’ Αντιασβίλι), Μερτίρι, Σηφακάκης.

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα στο Κύπελλο με Ρεθυμνιακό σήμερα (16.30) στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΣτην οικογένεια της Ε.Α.Π. ο Παναγιώτης Στελίκος