Συνέχεια της εξαγωγής χρήσιμων συμπερασμάτων για τον προπονητή μας Φίλιππο Μουρτζανό, αναφορικά με την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας, είχαμε και στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με το Αρκάδι Αγγελιανών στο γήπεδο Ατσιποπούλου το οποίο ολοκληρώθηκε στο λευκό 0-0.

Η ομάδα μας χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, είχε την εδαφική υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι στο Αρκάδι Αγγελιανών που αμύνθηκε πολύ καλά. Παρότι το γκολ δεν ήρθε, η ομάδα μας είχε δυο δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να φτάσει στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Μόλις στο 4’ ο Κισσανδράκης έδιωξε με δυσκολία την κεφαλιά του Μαυρή, με τον Θοδωρή Τσιλιμπάρη να δείχνει σε ετοιμότητα στο 21’ διώχνοντας το πλασέ του Κοσκινά, ο οποίος βρέθηκε απέναντι του.

Στο 51’ μετά από όμορφο συνδυασμό, ο Κωστόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι, με το σουτ του Μαυρή να φεύγει άουτ στο 61’. Ο πορτιέρο των φιλοξενουμένων Κισσναδράκης είπε όχι στα σουτ των Λελεδάκη (70’) και Ξυδυακη (74’), ενώ στο 79’ έκανε την απόκρουση του αγώνα με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού του, στο δυνατό σουτ του Σαμιώτη.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης (67’ Γ. Προβιάς), Κωστόπουλος, Ζαχαριουδάκης (49’ Ρ. Αποστολάκης), Πολύχρονος, Λελεδάκης (72’ Χαραλαμπάκης), Τζαγκαράκης, Σαμιώτης, Σκαλιδάκης (41’ Χαροκόπος), Χατζηκωνσταντίνου, Μαυρής, Λαδιανός (69’ Ξυδάκης).

* Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας την Τετάρτη με την Επισκοπή 2010 στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Προηγούμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (17.30) στο Ατσιπόπουλο με Αρκάδι Αγγελιανών
Επόμενο άρθροΣήμερα μαθαίνει αντιπάλους σε Α’ ΕΠΣΡ και Κύπελλο η ομάδα μας