Απέναντι στον πρωτοπόρο Ερμή Ζωνιανών δοκιμάζεται σήμερα (17.00) η ομάδα μας σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μισιρίων λόγω τιμωρίας της έδρας του Ερμή με 1 αγωνιστική. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα η ομάδα μας δεν έχει να χάσει τίποτα και θα παραταχθεί χωρίς άγχος για μια καλή εμφάνιση και ότι ήθελε προκύψει, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Τα αγωνιστικά προβλήματα για μία ακόμη φορά πολλά για τον κόοουτς Φίλιππο Μουρτζανό, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ και πάλι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες 10 συνολικά ποδοσφαιριστών. Πιο συγκεκριμένα στους ήδη γνωστούς απόντες Ι. Ποθουλάκη, Π. Ποθουλάκη, Ρ. Αποστολάκη, Τζαγκαράκη, Σαρινάκη, Λέζι, Φ. Ιμπραχίμι, τις τελευταίες ημέρες προστέθηκαν και οι Αλεξανδρόπουλος, Μπουλής, Στεφανάκης. Αντιθέτως επιστρέφει ο Βροντάκης αν και όχι 100% έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Την σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Νίκος Σαρής, με βοηθούς τους Λιοδάκη, Πατελάκη και παρατηρητή διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Προηγούμενο άρθροΚακή… ήττα για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΑνταγωνιστική ξανά… της στοίχισε μια αδράνεια