Με στόχο να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα η ομάδα μας σήμερα δοκιμάζεται στην Σοχώρα απέναντι στον ΑΟΝ Αστέρα της Γ’ Εθνικής.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 17.00 το απόγευμα και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου. Η ομάδα μας θα παραταχθεί χωρίς άγχος απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, για να ψάξει μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό μας Φίλιππο Μουρτζανό, είναι πως δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα – πέρα από τα γνωστά με την απουσία των Σαμιώτη, Στεφανάκη, Πάγκαλου, Α. Πολυδώρου – και στην διάθεση του θα έχει 20 ποδοσφαιριστές για το σημερινό παιχνίδι. Η 20μελή αποστολή που θα βρεθεί σήμερα στην Σοχώρα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δημητριάδης, Τσιλιμπάρης, Πολύχρονος, Τζαγκαράκης, Μαυρής, Τσαπόκου, Αλεξανδρόπουλος, Λελεδάκης, Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Βροντάκης, Τσακάλι, Ιμπραχίμι, Βάρδας, Μέλι, Σπυριδάκης, Χαραλαμπάκης, Ποθουλάκης, Φ. Βερνάδος, Π. Πολυδώρου.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας με Αστέρα
Επόμενο άρθροΒαριά ήττα της ομάδας μας από τον ΑΟΝ Αστέρα