Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στην οικογένεια μας δυο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για το Νίκο Λελεδάκη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας (έχει αναδειχθεί από την Ακαδημία της Ε.Α.Π.), μετά από το πέρασμα του από την Επισκοπή 2010, αλλά και το Νίκο Χατζηκωνσταντίνου, που την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Κ15 της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Αμφότεροι έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα Υποδομών Κ16 ΕΠΣΡ (γεννηθέντες 2004-2005), ενώ ήδη συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας, αποτελώντας επίσης μέλη της.

Με την προσθήκη τους στην ομάδα μας, η Ε.Α.Π. αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την επιθυμία της να αναδεικνύει το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών, με την μεθοδική και άρτια δουλειά που γίνεται από τους προπονητές της Ακαδημίας αλλά και της Ανδρικής ομάδας. Οι Λελεδάκης και Χατζηκωνσταντίνου έρχονται να προστεθούν στα πολλά παιδιά που έχουν προωθηθεί από την Ακαδημία μας και δουλεύουν εντατικά για την ομαλή μετάβαση τους σε επίπεδο ανδρών.

Η οικογένεια της Ε.Α.Π. καλωσορίζει τα δυο ταλαντούχα παιδιά και τους εύχεται υγεία, ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες.

Το βιογραφικό των δυο ποδοσφαιριστών

Νίκος Λελεδάκης
Ημ. Γέννησης: 5/9/2004
Θέση: Αμυντικός
Προηγούμενες Ομάδες: Ακαδημία Ε.Α.Π., Επισκοπή 2010

Νίκος Χαντζηκωνσταντίνου
Ημ. Γέννησης: 15/12/2004
Θέση: Αμυντικός
Προηγούμενες Ομάδες: Πράσινη Ακαδημία, Ακαδ. Επισκοπής, Σχολή Ολυμπιακού Ρ., Κ15 ΠΑΕ ΟΦΗ

Προηγούμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (18.30) στο Ατσιπόπουλο με Ψηλορείτη
Επόμενο άρθροΣε καλό δρόμο η ομάδα μας, πρώτη φιλική νίκη (5-0) επί Ψηλορείτη