Στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας, στο γήπεδο Ατσιποπούλου θα βρεθεί την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου ο Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου της ΑΕΚ Ηλίας Κυριακίδης, συνοδευόμενος από τον προπονητή της ομάδας Κ11 της ΑΕΚ Στέλιο Ορφανίδη.

Η Ακαδημία μας διανύει τον 6ο χρόνο συνεργασίας της με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ και η προγραμματισμένη επίσκεψη του κ. Κυριακιδή και του κ. Στεφανίδη είναι στα πλαίσια αυτής. Αποστολή του κ. Κυριακίδη είναι να παρουσιάσει στα στελέχη της Ακαδημίας μας αλλά και στους γονείς των παιδιών τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του Δικτύου. Σκοπός είναι να αναλυθεί σε κάθε γονιό αλλά και σε κάθε τεχνικό διευθυντή ή στέλεχος Ακαδημίας τι ακριβώς προσφέρει η συνεργασία με την ΑΕΚ και τι έχει να κερδίσει από αυτήν κάθε συνεργαζόμενος σύλλογος.

Επίσης θα γίνει καταγραφή και αξιολόγηση ικανοτήτων όλων των παιδιών της Ακαδημίας μας, μέσω προπονητικών μονάδων αλλά και φιλικών αγώνων, ανά ηλικιακό επίπεδο. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου της ΑΕΚ Ηλίας Κυριακίδης θα βρεθεί στο γήπεδο Ατσιποπούλου, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το περασμένο καλοκαίρι.

Προηγούμενο άρθροΣτο τμήμα μπάσκετ της Ε.Α.Π. η Τσέχα προπονήτρια Μαρτίνα Μπουσόβσκα
Επόμενο άρθροΛύση συνεργασίας με Στελίκο