Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι (διάρκειας 80’) έδωσε σήμερα η ομάδα μας φιλοξενώντας στο γήπεδο Ατσιποπούλου την Φλόγα Ρουστίκων, με τις δύο ομάδες να συμπληρώνουν την 3η εβδομάδα της προετοιμασίας τους. Η ομάδα μας κέρδισε με 3-2 χάρη σε δύο γκολ του Ραφαήλ Αποστολάκη και ένα ακόμη του Ίβο Τσακάλη με τον προπονητή μας Κώστα Πολύχρονο, όσο και τον τεχνικό της Φλόγας Γιάννη Τσαχάκη να δοκιμάζουν αρκετά πράγματα στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Για ένα ακόμη παιχνίδι χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του, ο τεχνικός της ομάδας μας δίνοντας χρόνο συμμετοχής και πάλι σε πολλά ταλαντούχα παιδιά από την Ακαδημία μας. Η ομάδα μας είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τον Λαδιανό να μην προλαβαίνει για ελάχιστα να δώσει πορεία προς τα δίχτυα στην μπάλα μετά τη σέντρα του Μανωλακάκη στο 10’ και στο 18’ ο Άγας με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα κόντραρε και στο τείχος άνοιξε το σκορ για την Φλόγα (0-1).

Η ομάδα μας πίεσε για την ισοφάριση και αφού σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες με τους Λαδιανό (19’), Κωστόπουλο (20’), Αποστολάκη (21’), στο 25’ ο τελευταίος αφού έκλεψε την μπάλα πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-1. Νέα μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ για τον Ρ. Αποστολάκη στο 31’ και στο 35’ ο Άγας εκμεταλλεύθηκε αμυντικό λάθος της ομάδας μας για να κάνει το 1-2. Εξαιρετική συνεργασία στο 38’ για Τσακάλι-Λαδιανό το σουτ του πρώτου έφυγε άουτ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης στο 45’ ο Τσακάλη με ευθύβολο σουτ ισοφάρισε σε 2-2 και στο 45’ με νέο σουτ ο Ραφαήλ Αποστολάκης ολοκλήρωσε την ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τις πολλές αλλαγές που έκαναν και οι δύο ομάδες, με την ομάδα μας πάντως να έχει μία ακόμη καλή στιγμή στο 80’+1’ με το σουτ του Γεωργιουδάκη να φεύγει ελάχιστα άουτ.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 25’ (Σ), 55’ (Σ) Ρ. Αποστολάκης, 45’ (Σ) Τσακάλη – 18’ (Φ), 34’ (Σ) Άγας.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Μιχελουδάκης (53’ Προβιάς), Σαρινάκης (73’ Στ. Τζωρτζινάκης), Τσαπόκου (72’ Παυλάκης), Καραμπατζάκης (12’ λ.τ. Ν.Μ. Σταυριδάκης), Σκαλιδάκης (41’ Γεωργιουδάκης), Γκαβλιαρούδης (41’ Ν.Κ. Σταυριδάκης), Κωστόπουλος, Λαδιανός, Μανωλακάκης, Ρ. Αποστολάκης (57’ Λίτσι), Τσακάλη (47’ λ.τ. Λελεδάκης).

Προηγούμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (18.00) στο Ατσιπόπουλο με τη Φλόγα Ρουστίκων
Επόμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (18.00) η Ε.Α.Π. με Σπήλι