Αν και δεν είχαμε καμία διάθεση να πάμε σε δημόσιο διάλογο με το σωματείο «ΑΟ Ασή Γωνιάς» ή όπως αλλιώς λέγεται…, οφείλουμε να το κάνουμε μετά από την ανεκδιήγητη και γεμάτη παραπληροφόρηση ανακοίνωση σας.

Η ΑΕ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΙΝΕ είναι ένα σωματείο με τεράστια ΙΣΤΟΡΙΑ, πρεσβεύοντας πάντα ΑΞΙΕΣ και ΑΡΧΕΣ που σπάνια βρίσκεις σε Ερασιτεχνικό σωματείο. Για να γνωρίζεται και να το ξεκαθαρίσουμε, μια και καλή:

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ σε ΚΑΝΕΝΑ να παίζει με την ΙΣΤΟΡΙΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας, την ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ και τη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ μας.

Δεν μπορούσαμε να επιτρέψουμε την βιντεοσκόπηση ενός αγώνα χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της ΕΠΣΡ, στο σωματείο το οποίο, αποφάσισε να ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ το μεταξύ μας παιχνίδι στον α’ γύρο στο γήπεδο Μισιρίων, αν και αυτό είχε ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΕΙ, γιατί απλά ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ από την ομάδα μας.

Αδιαμφισβήτητα δικαίωμα σας να λειτουργείτε με αυτό τον τρόπο και δικό μας δικαίωμα να μην επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει με την ΙΣΤΟΡΙΑ του συλλόγου μας και τη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ μας, κατά το δοκούν και όπως τον συμφέρει.

Αναλογιστείτε εσείς λοιπόν φίλοι του σωματείου «ΑΟ Ασή Γωνιάς» ή όπως αλλιώς λέγεται… για ποιο λόγο δεν επιτρέψαμε για πρώτη και μοναδική φορά την μη βιντεοσκόπηση αγώνα στο γήπεδο μας.

ΥΓ.1: Έχετε και το θράσος να βγάλετε και ανακοίνωση…

ΥΓ.2: Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία στον Μιχάλη Χαριτάκη που βρέθηκε στο γήπεδο να βιντεοσκοπήσει το παιχνίδι, αλλά δεν έγινε με δική μας ευθύνη. Θέλουμε να πιστεύουμε πως κατανοεί τους λόγους της άρνησης μας.

Προηγούμενο άρθροΚόλλησε στο 0-0 η ομάδα μας με δυνατό άνεμο… με Ασή Γωνιά
Επόμενο άρθροΣάββατο (2/3) στο γήπεδο για την Ακαδημία μας