Με χρυσό σκόρερ τον Ανδρέα Κωστόπουλο στο 87’, στην επιστροφή του μετά από αρκετό καιρό, η ομάδα μας πέρασε νικηφόρα με 1-0 από το Σπήλι επί της ομώνυμης ομάδας και μπαίνει με προβάδισμα στα πλέι οφ για την διεκδίκηση του τίτλου.

Η αναμέτρηση του Σπηλίου ήταν ντέρμπι με κύριο χαρακτηριστικό τις προσωπικές μονομαχίες και λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η ομάδα μας δικαιούται να διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Βέλκοφ στο 54’, το Σπήλι σπατάλησε μια τεράστια ευκαιρία στο 78’ με τον Παπαδογιαννάκη να σουτάρει άουτ. Όμως στο 87’ ο Ανδρέας Κωστόπουλος με ένα ξερό σουτ χάρισε την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα μας, η οποία μπαίνει στα πλέι οφ με +4 από τον 2ο Ολυμπιακό Ρεθύμνου και +6 από το 3ο Σπήλι, ενώ το καρέ συμπληρώνει ο Φοίνικας.

Φάσεις και Γκολ

52’ κόρνερ του Καλτσουνίδη, μετά από σύγχυση το σουτ του Σαμιώτη θα μπλοκάρει ο Τσιρίτας.

54’ κόρνερ Καλτσουνίδη ο Μαγαράκης θα πιάσει την κεφαλιά η μπάλα θα κοντράρει με την ομάδα μας να ζητάει πέναλτι σε χέρι του Βέλκοφ, αλλά ο κ. Ρ. Σταυρουλάκης θα πει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

58’ σουτ του Βασιλάκη η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

60’ μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μαγαράκη η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.

73’ φάουλ του Γεωργακάκη, κεφαλιά του Βέλκοφ η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

76’ σουτ του Παπαδογιαννάκη από τα όρια της περιοχής η μπάλα θα βρει στο δεξί δοκάρι και θα καταλήξει άουτ.

78’ αντεπίθεση του Σπηλίου, ο Πίλου βγάζει τετ α τετ τον Παπαδογιαννάκη, αλλά το πλασέ του μέσα από την περιοχή θα φύγει άουτ.

87’ ο Κωστόπουλος με ξερό σουτ από τα όρια της περιοχής θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσιρίτα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα μας.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 87’ (Σ) Α. Κωστόπουλος.

ΔΟΚΑΡΙ: 76’ Ι. Παπαδογιαννάκης.

ΣΠΗΛΙ (Μπάμπης Παπαδάκης): Τσιρίτας, Ν. Καμπουράκης, Γεωργακάκης, Πετρογιαννάκης, Βέλκοφ, Σπυρλιδάκης (90’ Φακουρέλης), Παπαδογιαννάκης, Μουστάι, Στ. Παπαδάκης (53’ Γ. Κουνδουράκης), Κ. Βαβουράκης (69’ Πίλου), Βασιλάκης.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Τσιλιμπάρης, Εμ. Παυλάκης, Σαμιώτης, Καρδαράς (72’ Α. Κωστόπουλος), Καζαμίας, Μαγαράκης, Τσακάλη (83’ Λίτσι), Καλυβιανάκης, Καλτσουνίδης (88’ Ευαγ. Λαδιανός), Κ. Παυλάκης (46’ Ι. Χαραλαμπάκης), Εμ. Δαμανάκης (46’ Α.Ν. Λαδιανός).

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (17.00) στο Σπήλι…. σαν σε αγώνα πλέι οφ!
Επόμενο άρθροΕυχαριστούμε για την υποδειγματική φιλοξενία τον ΑΟ Σπηλίου