Για ότι καλύτερο σήμερα (20.00) η Ε.Α.Π. με Ασή Γωνιά στα Μισίρια

Τον ένα από τους τρεις τελικούς για την κατάκτηση του τίτλου καλείται να δώσει σήμερα στις 20.00 το βράδυ η Ε.Α.Π. αντιμετωπίζοντας την Ασή Γωνιά στο γήπεδο Μισιρίων.

Πρόκειται για παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης στην Β’ Κατηγορία, όπου η ομάδα μας θέλει τη νίκη ώστε να πλησιάσει στους 2 βαθμούς την πρωτοπόρο Φλόγα Ρουστίκων, η οποία έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Η ομάδα μας είναι έτοιμη και με καλή ψυχολογία για το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Ασή Γωνιά, η οποία επίσης βρίσκεται στην ίδια θέση και στοχεύει και αυτή στην κατάκτηση του τίτλου.

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα έχει να ξεπεράσει και πάλι ο τεχνικός της ομάδας μας Κώστας Πολύχρονος. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ανδρέας Κωστόπουλος, οι Ν.Κ. Σταυριδάκης, Κ. Παυλάκης, Σκαλιδάκης, Γκαβλιαρούδης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ι. Χαραλαμπάκη. Αντιθέτως επιστρέφουν και πάλι οι Μανωλακάκης, Λαδιανός, Καζαμίας, Μαγαράκης, Γεωργιουδάκης.

Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Κώστας Καλυβιανάκης με βοηθούς τους Βαρβαντάκη, Κελαϊδή και παρατηρητή διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Exit mobile version