Με στόχο να πανηγυρίσει την 2η νίκης της στον 5ο όμιλο σφραγίζοντας την πρόκριση της στα προημιτελικά, σήμερα στις 16.00 το απόγευμα η ομάδα μας υποδέχεται τις Μέλαμπες σε παιχνίδι για την 3η και τελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα μας έχοντας ξεκινήσει με 3 ήττες στην Α’ ΕΠΣΡ, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε μια φιλόδοξη ομάδα της Β’ ΕΠΣΡ και σε συνδυασμό με το τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι του 5ου Ομίλου (Σπήλι-ΑΟΝ Αστέρας στους Αρμένους) να βρεθεί απευθείας στις 8 καλύτερες ομάδες του θεσμού. Για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας μας δεν υπολογίζει στους Λελεδάκη, Τσιλημπάρη, Α. Κωστόπουλο, Πάγκαλο. Αντιθέτως, για πρώτη φορά περιλαμβάνονται στην αποστολή οι Δημήτρης Σαμιώτης και Ευτύχης Στεφανάκης.

Έτσι για το ματς με τις Μέλαμπες υπολογίζονται οι εξής 19 ποδοσφαιριστές, Δημητριάδης, Τριποδιανός, Πολύχρονος, Τζαγκαράκης, Μαυρής, Βροντάκης, Αλεξανδρόπουλος, Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Τζουγανάκης, Τσακάλι, Ιμπραχίμι, Σπυριδάκης, Χαραλαμπάκης, Αποστολάκης, Βερνάδος, Σαμιώτης, Α. Πολυδώρου, Στεφανάκης.

Προηγούμενο άρθροΤην Κυριακή 11/10 (19.30) η Κ16 με Κεραυνό στην Σοχώρα
Επόμενο άρθροΠρόκριση στους «8» παρά το 0-0 με τις Μέλαμπες