Την πρώτη της νίκη στο 2020 και την 7η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα, θα αναζητήσει σήμερα (15.00) η ομάδα μας φιλοξενώντας στο γήπεδο Ατσιποπούλου, τον ΟΦ Αρμένων, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Μετά από την πολύ καλή εμφάνιση στην Σοχώρα, η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση και άπαντες ευελπιστούν στο θετικό αποτέλεσμα που θα την βοηθήσει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική της θέση. Αν και υπάρχουν κάποιες επιστροφές, τα αγωνιστικά προβλήματα δεν εκλείπουν και από αυτή την αναμέτρηση. Ο τεχνικός της ομάδας μας θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Κωστόπουλου, αλλά και των Πολύχρονου, Ζαχαριουδάκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αντιθέτως επιστρέφουν στην διάθεση του προπονητή μας οι Τσιλιμπάρης, Ζότο, Α. Πολυδώρου και Τσακάλι.

Έτσι, η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦ Αρμένων, αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Προβιάς, Τσιλιμπάρης, Τζαγκαράκης, Στεφανάκης, Πάγκαλος, Π. Πολυδώρου, Μαυρής, Λαδιανός, Σκαλιδάκης, Αλεξανδρόπουλος, Βάρδας, Τσακάλι, Χατζηκωνσταντίνου, Ζότο, Αποστολάκης, Α. Πολυδώρου, Σαμιώτης, Λελεδάκης.

* Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Μανώλης Γρύλλης, με βοηθούς τους Γιάννη Φραγκιαδάκη και Θωμά Καραγιαννόπουλο.

Προηγούμενο άρθροΑνταγωνιστική για 2 δεκάλεπτα η μπασκετική Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΓια σένα, κυρ-Γιώργη…