Την πρώτη νίκη της σε επίσημο παιχνίδι θα ψάξει σήμερα η ομάδα μας στην Αλφά, αντιμετωπίζοντας στις 11.30 το πρωί τον τοπικό ΠΑΟ, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στις 10 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, δοκιμάζοντας ξανά αρκετά πράγματα ενόψει και της πρεμιέρας της Α’ ΕΠΣΡ σε 2 εβδομάδες. Για το σημερινό παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός, θα έχει στην διάθεση του 17 ποδοσφαιριστές, μιας και υπάρχουν αρκετές δικαιολογημένες απουσίες. Εκτός πλάνων είναι οι ανέτοιμοι Π. Πολυδώρου, Τσαπόκου, Μενιουδάκης, Καρδαμίτσης, οι τραυματίες Ξυδάκης, Χαραλαμπάκης, οι Στελίκος, Πίσα (το δελτίο τους δεν έχει εκδοθεί), οι Στεφανάκης, Πάγκαλος, Τζαγκαράκης, Βενιεράκης (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).

Έτσι την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟ Αλφάς αποτελούν οι ποδοσφαιριστές: Τσιλιμπάρης, Προβιάς, Πολύχρονος, Σαμιώτης, Ζαχαριουδάκης, Δ. Κωστόπουλος, Μαυρής, Λαδιανός, Σκαλιδάκης, Αλεξανδρόπουλος, Ζότο, Λελεδάκης, Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Αποστολάκης, Βάρδας και Τσακάλι.

* Την αναμέτρηση θα διευθύνει η Ελένη Συργούνη, με βοηθούς τους Σαρή, Χονδρογιάννη και παρατηρητή διαιτησίας τον Βασίλη Γαγάνη.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για την Κυριακή στην Αλφά
Επόμενο άρθροΕπιβλητική νίκη (7-1) για την ομάδα μας στην Αλφά