Να ολοκληρώσει με νίκη τις εντός έδρας υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας θέλει σήμερα η ομάδα μας, η οποία στις 19.30 το απόγευμα φιλοξενεί στο γήπεδο Ατσιποπούλου την Φλόγα Ρουστίκων.

Η αναμέτρηση είναι στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας και με νίκη η ομάδα μας έστω και προσωρινά θα πιάσει στην 1η θέση την Ασή Γωνιά. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι αρκετά καλό και άπαντες θέλουν το τρίποντο για να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Βέβαια για ένα ακόμη παιχνίδι ο κόουτς της ομάδας μας Κώστας Πολύχρονος θα κληθεί να καλύψει τις απουσίες των Κυριάκου Μιχελουδάκη και Στέλιου Μαγαράκη, οι οποίοι και θα απουσιάσουν από τη σημερινή αναμέτρηση. Επιπλέον εκτός πλάνων είναι και ο τιμωρημένος Νίκος Γεωργιουδάκης, που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την Ασή Γωνιά το περασμένο Σάββατο. Επίσης, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των τραυματιών Ν.Κ. Σταυριδάκη, Τσαπόκου και Τσιλιμπάρη, η οποία και θα κριθεί λίγο πριμ από την σέντρα σήμερα το απόγευμα.

Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Νίκος Σαρής, με βοηθούς τους Λιοδάκη, Κελαϊδή και παρατηρητή διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Προηγούμενο άρθροΠαίζουν μπάλα το Σάββατο… τα τμήματα Κ12 & Κ16 της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΠλούσια δράση στα γήπεδα για Κ12 & Κ16 της Ε.Α.Π.