Επιστροφή στο σπίτι για την ομάδα μας σήμερα, όπου στις 18.30 το απόγευμα φιλοξενεί στο γήπεδο Ατσιποπούλου την Δόξα Πλατανέ σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας στοχεύει στην επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και δη στις νίκες που θα της δώσουν βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια. Βέβαια, για ένα ακόμη παιχνίδι τα προβλήματα είναι πάρα πολλά για τον τεχνικό της ομάδας μας Φίλιππο Μουρτζανό, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι σε 7 ποδοσφαιριστές.

Εκτός πλάνων έχουν τεθεί για διάφορους λόγους οι Λαδιανός, Στεφανάκης, Φ. Ιμπραχίμι, Π. Ποθουλάκης, Τζαγκαράκης, Σαρινάκης, Ρ. Αποστολάκης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Ι. Ποθουλάκη, Τριποδιανού και Μάλτσι. Αντιθέτως, επιστρέφει στην διάθεση του κόουτς ο Αλέξανδρος Μέλι και μετά από καιρό ο Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος.

Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Φάνης Κετεσίδης με βοηθούς τους Γιώργο Δασκαλομαρκάκη, Γιάννη Φραγκιαδάκη και παρατηρητής Διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Προηγούμενο άρθροΣτις 12.00 σήμερα η Κ14 της ΕΑΠ με Άρη στην Σοχώρα
Επόμενο άρθροΧορταστικό παιχνίδι με ανατροπές… (3-4) για την Κ14 της ΕΑΠ