Χορταστική ποδοσφαιρικά… ημέρα για την Ακαδημία μας η σημερινή, με τρεις ομάδες από δύο ηλικιακά τμήματα να δίνουν ραντεβού στο γήπεδο και να δίνουν επίσημους αγώνες.

Τα παιδιά μας πρωτίστως χάρηκαν το παιχνίδι με αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες άλλων συλλόγων του νομού, αθλήθηκαν και συνέχισαν την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη. Την αρχή έκανε το τμήμα Κ14 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2010 και μικρότεροι) της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. όπου αγωνίστηκε στο γήπεδο της Αλφάς με τον Αστέρα Περάματος. Η Ε.Α.Π. διπλασίασε τις νίκες της σε ισάριθμα παιχνίδια, κερδίζοντας με 0-3 έχοντας και ένα δοκάρι με τον Φυρογένη (23’).

Το απόγευμα την σκυτάλη πήραν οι δύο ομάδες του ηλικιακού τμήματος Κ10 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2014 και μικρότεροι) της Ακαδημίας μας σε παιχνίδια όπου δεν κρατείται σκορ και δεν υπάρχει βαθμολογία, αφού βασικός στόχος είναι η χαρά του παιχνιδιού. Η Ε.Α.Π.1 φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Μισιρίων από την Δόξα Πλατανέ, ενώ η Ε.Α.Π.2 υποδέχθηκε στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον ΑΟ Άρη2 σε παιχνίδια για την 2η αγωνιστική σε Α’ και Β’ όμιλο του εν λόγω πρωταθλήματος Υποδομών ΕΠΣΡ.

Πρωτάθλημα Κ14
Αστέρας Περάματος – Ε.Α.Π. 0 – 3
ΤΑ ΓΚΟΛ: 12’ (Σ) Μιχ. Κυριακάκης, 31’ (Σ) Ζεάκης, 53’ (Σ) Αλ. Κυριακάκης.
ΑΣΙΣΤ: 31’ Μιχ. Κυριακάκης, 53’ Φυρογένης.
ΔΟΚΑΡΙ: 23’ Φυρογένης.
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Βροντάκης, Κουτσιούκης, Μπουλάρι, Λιμάκης, Κωνσταντινίδης, Λαδάκης, Φυρογένης, Μανουσάκης, Τσαχάκης, Μιχ. Κυριακάκης, Ζεάκης.
Έπαιξαν ακόμη οι Αλεξ. Κυριακάκης, Γαγάνης, Σταυρουλάκης.

Πρωτάθλημα Κ10
Δόξα Πλατανέ – Ε.Α.Π.1
Ε.Α.Π.1 (Παντελής Κατικάς): Βογιατζιδάκης, Μωράκης, Δρυγιαννάκης, Παπαργυρίου, Κοτσίφης, Χαλεπλής, Καραγιάνης, Β. Λιβαθηνός.

ΑΟ Άρης2 – Ε.Α.Π.2
Ε.Α.Π.2 (Αντώνης Λαδιανός): Αχ. Βαμβακάς, Μ. Βαμβακάς, Ι. Παπαδάκης, Αλεξ. Παπαδάκης, Ανδρεαδάκης, Μιχαλάκης, Καραμπούλης, Κλάδος, Μαρκάκης, Σπινθουράκης, Μαριδάκης.

Προηγούμενο άρθρο«Καθάρισε» από το α’ μέρος το ντέρμπι η Ε.Α.Π. και 6χ6
Επόμενο άρθροΔράση για Κ16 και Κ12 της Ακαδημίας της Ε.Α.Π.