Εκπαίδευση και Αθλητισμός είναι δύο έννοιες αλληλένδετες. Ο Αθλητισμός γενικά, αλλά και το ποδόσφαιρο ειδικά με σωστή οργάνωση χρόνου, μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με την εκπαίδευση και τις μαθητικές επιδόσεις των παιδιών. Τα παραδείγματα είναι πάμπολλα αρκεί να υπάρχει θέληση από τα ίδια τα παιδιά και υποστήριξη από όλους εμάς τους υπόλοιπους.

Στο πλαίσιο της δράσης «Most Valuable Student» σε συνεργασία με τον χορηγό της ΠΑΕ ΑΕΚ «Active Computers», η Ακαδημία της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ – συνεργαζόμενη με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ – βράβευσε το μαθητή με τις καλύτερες μαθητικές επιδόσεις σε συνδυασμό με την αθλητική του πρόοδο και την παρουσία του στις προπονήσεις.

Ο μαθητής της Γ’ Γυμνασίου και μέλος της κατηγορίας Κ16 της Ακαδημίας μας Κώστας Παυλάκης κέρδισε ένα tablet αξίας 150 ευρώ, έχοντας την υψηλότερη βαθμολογία από όλα τα μέλη της Ακαδημίας μας στις σχολικές του υποχρεώσεις.

  • Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Κώστας Παυλάκης μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. κ. Παντελή Κατικά.
Προηγούμενο άρθροΜια ενδεκάδα… ανανεώσεις για την ομάδα μας!
Επόμενο άρθροΠαραμένουν στην οικογένεια μας οι Λαδιανός, Α. Προβιάς, Καραμπατζάκης