Λύγισε από τις πολλές απουσίες και υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ρεθυμνιακού η ομάδα μας, μην μπορώντας να είναι ανταγωνιστική στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής που διεξήχθη στην Σοχώρα, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 6-0.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η ομάδα μας παρατάχθηκε χωρίς 10 ποδοσφαιριστές, με τον Αλέξανδρο Μέλι να προστίθεται τελευταία στιγμή στους γνωστούς απόντες Λαδιανό, Τσαπόκου, Στεφανάκη, Φ. Ιμπραχίμι, Π. Ποθουλάκη, Αλεξανδρόπουλο, Τζαγκαράκη, Σαρινάκη και Ι. Τζαγκαράκη. Με σύνθεση ανάγκης εμφανίστηκε στο γήπεδο της Σοχώρας με τον Ρεθυμνιακό να επιβεβαιώνει με το καλημέρα… την ανωτερότητα του, φτάνοντας εύκολα στη νίκη. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας μας Γιάννης Τριποδιανός, ο οποίος είχε κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Φάσεις και Γκολ

6’ ο Μάγγος θα βρεθεί στην μεγάλη περιοχή, το σουτ του θα διώξει ο Τριποδιανός, αλλά ο Γεωργούλης θα κερδίσει το ριμπάουντ και με κοντινό σουτ θα ανοίξει το σκορ για τον Ρεθυμνιακό, 1-0.

14’ σουτ του Παπαδομανωλάκη θα απομακρύνει ο Τριποδιανός.

20’ Νέα καλή επέμβαση του Τριποδιανού σε σουτ του Λαζίδη, αλλά ο επερχόμενος Παπαδομανωλάκης από κοντά θα γράψει το 2-0.

23’ καλή εκτέλεση κόρνερ του Σκαλιδάκη, η μπάλα θα περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Α. Κελαϊδή.

28’ διαγώνιο σουτ του Γιαννακούρου και πάλι ο Τριποδιανός θα πει «όχι».

30’ με όμορφη ενέργεια ο Μάλτσι θα βρεθεί απέναντι στον Κελαϊδή από πλάγια θέση, αλλά θα πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

31’ σουτ του Λαζίδη θα διώξει σε κόρνερ ο Τριποδιανός.

38’ νέα εντυπωσιακή επέμβαση του Τριποδιανού στο αριστερό του «Γ» σε δυνατό σουτ του Μερτίρι.

43’ ο Μερτίρι θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ αλλά ο Τριποδιανός θα διώξει και πάλι την μπάλα.

48’ σέντρα του Μερτίρι ο Π. Κλειδής με κεφαλιά θα πετύχει το 3-0.

50’ σέντρα του Γιαννακούρου από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι θα πεταχθεί ο Λαζίδης και με κεφαλιά θα σημειώσει το 4-0.

54’ ο Γιαννακούρος τροφοδοτεί τον Παπαδομανωλάκη, ο οποίος με σουτ θα νικήσει τον Τριποδιανό για το 5-0.

63’ ο Ρ. Αποστολάκης με όμορφη μπαλιά θα βγάλει σε θέση βολής τον Μάλτσι, ο οποίος θα νικηθεί από τον Α. Κελαϊδή που διώχνει σε κόρνερ.

65’ σουτ του Γιαννακούρου σώζει ο Τριποδιανός

68’ νέα καλή επέμβαση του Τριποδιανού σε προσπάθεια του Παπαδομανωλάκη.

69’ σέντρα του Γιαννακούρου από αριστερά, ο Γεωργιουδάκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, άθελα του την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας μας, 6-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ν. Σαρής, Βλαχάκης, Καλυβόπουλος.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 6’ (Σ) Γεωργούλης, 20’ (Σ), 54’ (Σ) Παπαδομανωλάκης, 48’ (Κ) Π. Κλειδής, 50’ (Κ) Λαζίδης, 69’ αυτογκόλ Γεωργιουδάκης.

ΑΣΙΣΤ: 48’ Μερτίρι, 50’, 54’ Γιαννακούρος.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Νίκος Μαθιουδάκης): Α. Κελαϊδής (76’ Λιναρδάκης), Ρ. Χύσκο, Ζήκος, Π. Κλειδής, Γεωργούλης, Χαλκιαδάκης, Μάγγος (76’ Ντέτσκα), Γιαννακούρος (80’ Τσεμολάρι), Λαζίδης (80’ Τσαγλιώτης), Μερτίρι, Παπαδομανωλάκης (68’ Σπυριδάκης).

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Πολύχρονος, Κόκκαλης, Βροντάκης (66’ Γεωργιουδάκης), Μπουλής, Μάλτσι (81’ Σταυριδάκης), Τσακάλι (46’ Ρ. Αποστολάκης), Καραμπατζάκης, Χαραλαμπάκης, Μαυρής, Σκαλιδάκης.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς άγχος, αλλά με πολλά προβλήματα στη Σοχώρα…
Επόμενο άρθροΣτις 12.00 σήμερα η Κ14 της ΕΑΠ με Άρη στην Σοχώρα