Ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο ήταν η ομάδα μπάσκετ Παγκορασίδων της Ε.Α.Π., απέναντι στον ΟΚΑ Αρκάδι σε παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη». Τα κορίτσια μας υπό τις οδηγίες της προπονήτριας τους Ελένης Χλιαουτάκη έδειξαν καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο στο α’ μέρος, αλλά τελικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα του Αρκαδίου, γνωρίζοντας την ήττα με 22-66 σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του ομίλου Δυτικής Κρήτης του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΚΑΣΚ.

Με τη νίκη αυτή ο ΟΚΑ Αρκάδι εξασφάλισε την πρόκριση στην Β’ φάση της διοργάνωσης και όλοι μας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτή, με την ομάδα μας να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην τελευταία αγωνιστική, με αντίπαλο τον ΟΑΧ 2000 στα Χανιά.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 5-14, 12-24 (ημιχρ.), 16-45, 22-66 (τελικό).

Ε.Α.Π. (Ελένη Χλιαουτάκη): Βουλουμπασάκη 3 (1), Γιαννακάκη 3, Λεβέρ, Βερνάδου 2, Σαρή, Μυστράκη 6, Χριστοδουλάκη, Εμ. Αράπι 2, Ποθουλάκη 3, Μ. Αράπι, Ξενίδη 3.

ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ: Πατσάνι 6, Παλόκα 2, Χατζηιωαννίδη 2, Σταγογιάννη, Βεργίτση 6, Θεοδοσουλάκη, Λεμπιδάκη 12 (1), Ε. Ζολώτα 9, Μ. Ζολώτα 15, Τσουδερού 2, Μεργιέμογλου 12.

Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα σήμερα με Ερμή Ζωνιανών
Επόμενο άρθροΣήμερα (18.30) η Κ12 με την Επισκοπή στο Ατσιπόπουλο