ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το γήπεδο Ατσιποπούλου «Δημήτρης Λιονής» βρίσκεται εντός της κοινότητας Ατσιποπούλου και απέχει περί 5,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου. Το «σπίτι» της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ είναι μια σύγχρονη εγκατάσταση ποδοσφαίρου όπου προσφέρει εξαιρετικές παροχές στους αθλουμένους και πληροί τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων σε επίπεδο ΕΠΣ, σε άνδρες αλλά και σε όλα τα τμήματα Υποδομών.

Το γήπεδο Ατσιποπούλου χρονολογείται από τα μέσα δεκαετίας του 1960 σε μια αρχική διαμόρφωση, ενώ τη δεκαετία του 1980, ολοκληρώθηκε σαν έργο και παραδόθηκε για χρήση στην ομάδα μας, αλλά και τη νεολαία της περιοχής. Από το 2009 διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα, ενώ με πρωτοβουλίες και ενέργειες του προέδρου μας Νίκου Βερνάδου ο χώρος συνεχώς ανακαινίζεται για να παρέχει άνεση και όλες τις προϋποθέσεις για την ομαλή και άρτια λειτουργία του.
Αυτή τη στιγμή το γήπεδο Ατσιποπούλου «Δημήτρης Λιονής» περιφερειακά του αγωνιστικού χώρου διαθέτει, 3 σύγχρονα αποδυτήρια με λουτρά, γραφεία των προπονητών, γραφείο της διοίκησης και για την γραμματειακή υποστήριξη, διαμορφωμένος χώρος για τα τρόπαια του συλλόγου μας, κερκίδα χωρητικότητας 100 φιλάθλων, δημοσιογραφικό θεωρείο, 2 αποθήκες και εντευκτήριο.

Ιστορία γηπέδου
Το γήπεδο Ατσιποπούλου βρίσκεται στην περιοχή «Κολύμπους» και η χρησιμοποίηση του ξεκινάει από την δεκαετία του 1960. Ο Άφοβος ενεργοποιήθηκε το 1962 και το 1964 και 1965 έγιναν οι πρώτες παραχωρήσεις εκτάσεων (4 στρεμάτων) βασικά από τους Λιονήδες (πατέρα και θείο του Δημήτρη Λιονή, το όνομα του οποίου φέρει τιμητικά το γήπεδο μας), αλλά και άλλων εκτάσεων από όμορους ιδιοκτήτες, φτάνοντας συνολικά τα 7.100 τ.μ. Ο χώρος διαμορφώθηκε και χρησιμοποιούνταν για προπονήσεις ή για κάποια φιλικά, με τον Άφοβο να αγωνίζεται στο γήπεδο της Σοχώρας.
Την 1η Ιανουαρίου 1983 ο Δημήτριος Λιονής αναλαμβάνει πρόεδρος της κοινότητας Ατσιποπούλου και στις 30 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους μεταβιβάζεται στην κυριότητα της κοινότητας η προαναφερθείσα ενιαία έκταση των 7.100 τ.μ., αποκλειστικά για τη δημιουργία γηπέδου. Μέσα στην τετραετία της θητείας του στην προεδρία της κοινότητας ο Δημήτρης Λιονής καταφέρνει να ολοκληρώσει το έργο και να το παραχωρήσει στη νεολαία του Ατσιποπούλου και της ευρύτερης περιοχής.

Τα αποδυτήρια της ομάδας μας

Οι άλλοι δύο χώροι αποδυτηρίων

Τα γραφεία των προπονητών μας

Η τροπαιοθήκη της ομάδας μας

Το εντευκτήριο αναψυχής στο γήπεδο μας