Στην αναδιάρθρωση του Δ.Σ. της προχώρησε η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ, ανακοινώνοντας πως στην τελευταία συνεδρίαση αποφασίστηκε ότι την θέση του Προέδρου θα κατέχει πλέον ο κ. Δομαζάκης Δημήτριος.
Η αναδιάρθρωση πραγματοποιήθηκε λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του πρώην προέδρου της Ε.Α.Π. κ. Βερνάδου Νικολάου, στα νέα καθήκοντα του ως Πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Ατσιποπούλου.

Ο κ. Νικόλαος Βερνάδος που πλέον θα κατέχει την θέση του Β’ Αντιπροέδρου στο Δ.Σ. της Ε.Α.Π., μετά την αναδιάρθρωση προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Εύχομαι σιδεροκέφαλος και καλή θητεία στον κ. Δημήτρη Δομαζάκη, ο οποίος με διαδέχεται στην προεδρία του συλλόγου μας. Φυσικά και θα είμαι δίπλα στην ομάδα μας, όσο το επιτρέπει ο χρόνος μου. Τον Δημήτρη τον γνωρίζετε όλοι πολύ καλά, οι απόψεις μας ταυτίζονται εδώ και δεκαετίες και η Ε.Α.Π. δεν θα παρεκκλίνει ούτε στο ελάχιστο στην Φιλοσοφία και τις Αρχές που την διέπουν τόσα χρόνια».

Για την ανάληψη της προεδρίας ο κ. Δημήτρης Δομαζάκης τόνισε,
«Όσοι με γνωρίζεται, ξέρετε δεν μ’ αρέσουν τα πολλά λόγια. Δεν είναι κάτι νέο για μένα, αφού η Ε.Α.Π. αποτελεί την δεύτερη οικογένεια μου. Αυτό που έχει δημιουργηθεί με  πρόεδρο τον κ. Βερνάδο είναι υποδειγματικό σε οργάνωση και λειτουργία και είμαστε όλοι οι υποχρεωμένοι να το συντηρήσουμε και να το εξελίξουμε ακόμη περισσότερο, για το καλό των παιδιών μας».

ΤΟ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΜΕΝΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Α.Π.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δομαζάκης Δημήτριος
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Προβιάς Δημήτριος
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βερνάδος Νικόλαος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χαραλαμπάκης Χαράλαμπος
ΤΑΜΙΑΣ: Παπαθωμά Μαρία
ΜΕΛΟΣ: Αποστολάκης Δημήτριος
ΜΕΛΟΣ: Γαλερός Βασίλειος

Προηγούμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ε.Α.Π. τον Εμ.-Χ. Δαμανάκη
Επόμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ε.Α.Π. το Ν. Κυμιωνή