Την χειρότερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας σήμερα στο Μελιδόνι, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 6-0 από την τοπική ομάδα σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για την ομάδα μας και βρέθηκε μόλις στο 10’ πίσω στο σκορ και στο 19’ με 0-2, από μια ομάδα που έδειξε ιδιαίτερα φορμαρισμένη και πως δίκαια βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Πλέον αναζητάτε άμεσα η ανασύνταξη ενόψει της συνέχειας, ώστε η ομάδα μας να παρουσιάσει πολύ γρήγορα ξανά το καλό της πρόσωπο, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών την επόμενη Κυριακή.

Φάσεις και γκολ

10’ ο Τάλως Μελιδονίου θα ανοίξει το σκορ από μια καραμπόλα με το σουτ του Α. Σπανουδάκη να στρώνει την μπάλα στον Μπαμπουλάκη, ο οποίος από κοντά με νέο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, 1-0.

15’ καλό σουτ του Χριστουλάκη θα διώξει σε κόρνερ ο Τσιλιμπάρης.

18’ πανέμορφη λόμπα του Α. Σπανουδάκη, αλλά εκπληκτικά θα πεταχτεί στο αριστερό του «Γ» και θα διώξει σε κόρνερ ο Τσιλιμπάρης.

19’ ο Χριστουλάκης θα κόψει την μπάλα και με κοντινό πλασέ ο Χριστοδούλου, θα πετύχει το 2-0.

20’ φάουλ του Στεφανάκη, ο Μαυρής με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.

43’ λάθος του Τσιλιμπάρη, θα κερδίσει ο Πλεύρης, ο οποίος θα τροφοδοτήσει τον Α. Σπανουδάκη και αυτός με ιδανικό πλασέ μέσα από την περιοχή, θα γράψει το 3-0.

48’ καλή εκτέλεση του Βάρδα, η κεφαλιά του Ζότο θα φύγει ελάχιστα άουτ.

54’ ο Α. Σπανουδάκης με δυνατό σουτ θα σημειώσει το 4-0.

58’ ο Α. Σπανουδάκης «πατάει» την μπάλα σε φάουλ που έχουν κερδίσει οι γηπεδούχοι και ο Μπαμπουλάκης με «κεραυνό» θα πετύχει το 5-0.

76’ σέντρα του Χριστουλάκη, σουτ του Δ. Χνάρη θα μπλοκάρει ο Τσιλιμπάρης.

84’ καλό σουτ του Βάρδα, ο Βογιατζιδάκης με υπερένταση θα απομακρύνει.

90’ ο Βογιατζιδάκης με βολέ τροφοδοτεί τον Α. Σπανουδάκη και αυτός με δυνατό σουτ θα φτάσει το χατ τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλυβιανάκης, Βαρβαντάκης, Κετεσίδης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 10’ (Σ), 58’ (Σ) Μπαμπουλάκης, 19’ (Σ) Χριστοδούλου, 43’ (Σ), 54’ (Σ), 90’ (Σ) Α. Σπανουδάκης.

ΑΣΙΣΤ: 10’, 58’ Α. Σπανουδάκης, 19’ Χριστουλάκης, 43’ Πλεύρης, 90’ Βογιατζιδάκης.

ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ (Λυκούργος Τζαγκαράκης): Βογιατζιδάκης, Χριστοδούλου (46’ Βασσάκης), Λαγουδάκης, Ν. Σταρράς (57’ Δ. Χνάρης), Ι. Μαρής, Γ. Σωπασής, Ευαγ. Σωπασής (70’ Εμ. Σταρράς), Πλεύρης (60’ Σκαράκης), Χριστουλάκης, Α. Σπανουδάκης, Μπαμπουλάκης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Πολύχρονος, Τζαγκαράκης, Σαμιώτης, Μαυρής, Αλεξανδρόπουλος (70’ Ρ. Αποστολάκης), Στεφανάκης (34’ λ.τ. Λελεδάκης), Βάρδας, Ζότο, Α. Πολυδώρου (46’ Σκαλιδάκης), Χατζηκωνσταντίνου (77’ Χαραλαμπάκης).

Προηγούμενο άρθροΧωρίς άγχος για ότι καλύτερο σήμερα στο Μελιδόνι
Επόμενο άρθροΠολλά κέρδη από την συμμετοχή στο 2ο Σεμινάριο Δικτύου ΠΑΕ ΑΕΚ (photos)