Με διάθεση και όρεξη η ομάδα μας έκανε την δική της εκκίνηση… ενόψει της νέας σεζόν 2023-2024. Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Ατσιποπούλου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση που περιελάμβανε την τέλεση του Αγιασμού και της πρώτης προπόνησης, ξεκινώντας την προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Ρεθύμνου 2023-24.

Η διοίκηση της ομάδας μας και ο κόουτς Κώστας Πολύχρονος υποδέχθηκαν παλιούς και νέους παίκτες, πιάνοντας δουλειά… για τη νέα σεζόν, έστω και να υπήρχαν αρκετές δικαιολογημένες απουσίες. Στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν βρέθηκαν 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξανά κλώτσησαν… μπάλα μετά από 4 σχεδόν μήνες.

Η νέα σεζόν ως είθισται ξεκίνησε με την τέλεση του Αγιασμού που συνοδεύτηκε από τις ευχές και την ευλογία του πάτερ Μιχαήλ Μυστράκη, ο οποίος ζήτησε από τους εκπροσώπους του δήμου Ρεθύμνου να εστιάσουν στην βελτίωση του μοναδικού αθλητικού χώρου στην ευρύτερη περιοχή του Ατσιποπούλου για την καλύτερη άθληση της νεολαίας της περιοχής. Παράλληλα με την ευλογία του πάτερ Μιχαήλ και τις ευχές όλων των παρευρισκομένων έγινε γνωστή η ενασχόληση του προέδρου μας κ. Νίκου Βερνάδου με τα κοινά, με την κατάθεση της υποψηφιότητας του με τον συνδυασμό «Νέα Αντίληψη» του δημάρχου Γιώργη Μαρινάκη, για την εκλογή του στην δημοτική κοινότητα Ατσιποπούλου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου.

Άπαντες τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της Ε.Α.Π. κ. Νίκος Βερνάδος ευχόμενος καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία. Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Ρεθύμνου κ. Γεώργιος Γεωργαλής και αφού ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες σε όλα τα μέλη της Ε.Α.Π., της οποίας διατέλεσε στο παρελθόν και ο ίδιος ποδοσφαιριστής και παράγοντας, σημειώνοντας πως ο νυν πρόεδρος κ. Νίκος Βερνάδος με την εργατικότητα και μεθοδικότητα του ξεπέρασε όλους τους προκατόχους του στις διοικήσεις των προηγούμενων χρόνων. Παράλληλα, ο κ. Γεωργαλής διαβεβαίωσε πως ήδη έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, μεταφέροντας τις ευχές του δημάρχου Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατόν να παραβρεθεί. Στο ίδιο μήκος κύματος και η σύντομη ομιλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου κα Άννα Γκίκα-Ελευθεριάδου, αλλά και του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα αθλητισμού του δήμου κ. Δημήτρη Λαχνιδάκη, οι οποίοι αμφότεροι ευχήθηκαν καλή σεζόν με υγεία, εξαίροντας και αυτοί με την σειρά τους, την πολυετή προσφορά του προέδρου της ΕΑΠ κ. Νίκου Βερνάδου. Για λογαριασμό της ΕΠΣ Ρεθύμνου σύντομο χαιρετισμό εκφώνησαν ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης και η ταμίας κα Αικατερίνη Ντόρμπαρη-Δεσποτοπούλου, ενώ παρών ήταν και το μέλος του ΔΣ κ. Δημήτριος Κουργιαντάκης. Στον Αγιασμό το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ κ. Κυριάκος Δελήμπασης, ευχόμενος και αυτός καλή σεζόν με υγεία σε όλα τα μέλη της Ε.Α.Π. Στο γήπεδο Ατσιποπούλου το βράδυ της Δευτέρας (4/9) βρέθηκε και το μέλος της δημοτικής κοινότητας Ατσιποπούλου και τέως πρόεδρος της Ε.Α.Π. κ. Σταύρος Γαγάνης.

Προηγούμενο άρθροΤην Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η Ακαδημία μας, άρχισαν οι εγγραφές
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η λειτουργία της Ακαδημίας μας για τη σεζόν 2023-24