Μία ακόμη καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα μας, αλλά δεν απέφυγε την ήττα στις λεπτομέρειες (0-1) από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣΡ Άρη Ρεθύμνου, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Ατσιποπούλου για την 7η αγωνιστική.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν τις καλές στιγμές τους για το γκολ, με τον Άρη να είναι πιο ουσιαστικός και να καταφέρνει με σκόρερ τον Κόκκαλη στο 64’ να παίρνει τη νίκη, εκμεταλλευόμενος μία από τις ελάχιστες στιγμές αδράνειας της άμυνας μας. Κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι έπαιξαν οι προσωπικές μονομαχίες, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες.

Φάσεις και γκολ

20’ δυνατό σουτ του Τζαγκαράκη μέσα από την περιοχή, θα διώξει με δυσκολία ο Κελαϊδής.

24’ κόρνερ του Κραβαρίτη, κεφαλιά του Κόκκαλη θα μπλοκάρει ο Τσιλιμπάρης.

25’ με εξαιρετική μπαλιά ο Αλεξανδρόπουλος, θα βγάλει τετ α τετ τον Λαδιανό, ο οποίος θα χάσει το κοντρόλ και θα χαθεί η ευκαιρία.

33’ ο Σκουλούδης μέσα από την περιοχή θα πλασάρει τον Τσιλιμπάρη, αλλά ο Κωστόπουλος θα απομακρύνει προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή.

58’ εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ζότο που απέφυγε δύο αντιπάλους, αλλά το σουτ ήταν χλιαρό και κατέληξε στην αγκαλιά του Κελαϊδή.

64’ σέντρα του Χονδρογιάννη, η άμυνα μας και ο Τσιλιμπάρης θα αδρανήσουν και ο Κόκκαλης από κοντά με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ, 0-1.

66’ καλή εκτέλεση φάουλ του Ζότο, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

71’ ο Σκουλούδης θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Κετεσίδης, Ν. Σαρής.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 64’ (Κ) Κόκκαλης.

ΑΣΙΣΤ: 64’ Χονδρογιάννης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Στεφανάκης, Τζαγκαράκης, Σαμιώτης, Δ. Κωστόπουλος (80’ λ.τ. Πάγκαλος), Ζότο, Α. Πολυδώρου (56’ Πολύχρονος), Χατζηκωνσταντίνου (74’ Ι. Τσακάλι), Λαδιανός, Μαυρής, Αλεξανδρόπουλος (85’ Λελεδάκης).

ΑΟ ΑΡΗΣ (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Α. Κελαϊδής, Αντουράκης, Χονδρογιάννης, Παπαδάκης, Καραβιώτης, Ανδρουλάκης, Μπαριαμάι, Κόκκαλης (76’ Χατζηδάκης), Σκουλούδης (90’+4’ Κουταλάς), Σεφουλάι (90’+2’ Σέχι), Κραβαρίτης (87’ Γκεοργκιέφσκι).

Προηγούμενο άρθροΘέλει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα η ομάδα μας σήμερα με ΑΟ Άρη
Επόμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για το Γεράνι