Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στους Αρμένους γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από το Σπήλι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ. Δύο στιγμές αδράνειας ήταν αρκετές για να στοιχίσουν στην ομάδα μας, η οποία παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα στο γήπεδο.

Στο α’ ημίχρονο αν και είχε τον άνεμο υπέρ της, εμφανίστηκε άνευρη και ασύνδετη ελέω και των πολλών απουσιών που είχε (Πολύχρονος, Σαμιώτης, Σπυριδάκης, Στεφανάκης, Πάγκαλος). Στην επανάληψη είχε καλή εικόνα, πίεσε τον αντίπαλο για την ισοφάριση, αλλά ατύχησε μενοντας με 10 παίκτες στο 72’ λόγω τραβήγματος στον δικέφαλο του Α. Κωστόπουλου και ενώ είχε εξαντλήσει τις 3 ευκαιρίες για αλλαγή.

Φάσεις και γκολ

6’ καλό σουτ του Χατζηκωνσταντίνου θα μπλοκάρει ο Τσιρίτας.

27’ σουτ του Ντιμιτρόφ έξω από την περιοχή, θα διώξει σε κόρνερ ο Δημητριάδης.

28’ το κόρνερ εκτελέστηκε με πάσα, ο Σειραγάκης έβγαλε την σέντρα, ο Καλυβιανάκης κέρδισε την κεφαλιά με την μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι στον Μαγάκη, ο οποίος με σουτ ανοίγει το σκορ, παρά την προσπάθεια του Δημητριάδη, με τον α’ βοηθό διαιτητή κ. Σαρή να δείχνει σέντρα, 1-0.

34’ φάουλ του Χατζηκωνσταντίνου, με δυσκολία θα διώξει ο Τσιρίτας.

45’+ ο Βερνάδος εκτελεί κόρνερ, κεφαλιά του αμαρκάριστου Μαυρή από κοντά η μπάλα θα φύγει πάνω από τα δοκάρια.

51’ ο Αλεξανδρόπουλος εκτελεί φάουλ, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

54’ γλυκιά εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρόπουλου, ο Βάρδας δεν θα μπορέσει ελάχιστα να βρει την μπάλα και να της δώσει πορεία προς τα δίχτυα.

55’ σουτ του Βερνάδου θα μπλοκάρει ο Τσιρίτας

57’ λόμπα από το κέντρο του Καλυβιανάκη, η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι του Δημητριάδη.

86’ σουτ του Βασιλάκη η μπάλα θα φύγει άουτ.

90’ ο Ιμπραχίμι με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Μαυρή το σουτ του οποίου φεύγει λίγο άουτ.

91’ ο Μαγάκης βλέπει εκτός εστίας τον Δημητριάδη, ο οποίος είχε ανέβει για να κερδίσει η ομάδα μας μέτρα και με πλασέ από το κέντρο του γηπέδου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γρύλλης, Ν. Σαρής, Καψαλάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 28’ (Σ), 90’+1’ (Σ) Μαγάκης.

ΣΠΗΛΙ (Μπάμπης Παπαδάκης): Τσιρίτας, Θεοδωρομανωλάκης, Γεωργακάκης (9’ λ.τ. Α. Χριστοφοράκης, 72’ Κανελλάκης), Λογιάκης, Μούσταϊ (72’ Βασιλάκης), Μπινιάς, Ντιμιτρόφ, Μαγάκης, Σειραγάκης, Γ.Στ. Σταρράς (90’+ Παπαδογιάννης), Καλυβιανάκης (90’+ Κουνδουράκης).

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Δημητριάδης, Χότζα (62’ Χαραλαμπάκης), Φ. Ιμπραχίμι, Τζαγκαράκης, Χαροκόπος, Βάρδας, Χατζηκωνσταντίνου, Μαυρής, Φ. Βερνάδος (64’ Α. Κωστόπουλος), Αλεξανδρόπουλος (75’ Α. Πολυδώρου), Ρ. Αποστολάκης.

Προηγούμενο άρθροΓια το πρώτο θετικό αποτέλεσμα σήμερα (16.30) με Σπήλι στους Αρμένους
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση